SOČNI DETALJI

Slavni otkrivaju kad su i kako izgubili nevinost

02.11.2009 u 12:09

Bionic
Reading

Prvo seksualno iskustvo za neke je predivan trenutak, no puno češće to je potpuni fijasko. Lijepa Angelina Jolie priznala je da prvi put nije ništa osjećala prema svom partneru, dok je Johnny Depp prvo seksualno iskustvo doživio sa 13 godina u automobilu

Angelina Jolie nevinost je izgubila kao trinaestogodišnjakinja, a otkrila je da osjećaji u tom činu nisu igrali nikakvu ulogu. 'Osjećaji mi nisu bili dovoljni', rekla je Angie i dodala da je to riješila tako što je zgrabila nož i posjekla partnera. Tad mu se osjećala bližom.

Slavna plavuša nevinost je izgubila prve bračne noći
Johnny Depp prvo je seksualno iskustvo imao u automobilu, on je u to vrijeme bio u bendu, a ona je bila groupie. 'Taman sam napunio 13 godina i s curama dotad nisam imao nikakve odnose', rekao je glumac koji je to, kao što je poznato, kasnije itekako nadoknadio, a bio je u vezama s nekim od najpoželjnijih žena na svijetu, od Kate Moss, preko Winone Ryder, da bi se konačno skrasio s francuskom pjevačicom Vanessom Paradis.

Kći rokera Ozzieja Osbournea Kelly Osbourne također je imala 13 godina kad je izgubila nevinost. 'Bila sam sigurna da sam ostala trudna, iako još nisam imala ni prvu mjesečnicu', otkrila je pjevačica.

Platinasta bogatašica Paris Hilton prvi je put spavala s Randyjem Spellingom. Tad je imala 15 godina, a Randyja je poznavala svega dva mjeseca.

No da ne bismo krivo pomislili kako su holivudske zvijezde bile iznimno 'napredne' i u seksualne odnose stupale u ranim tinejdžerskim godinama, treba spomenuti i one koji su se odlučili ne žuriti.

Pjevačica Black Eyed Peasa Stacy Ann Fergie Ferguson na prvi seksualni odnos se odlučila u 18. godini. 'Zbilja je trebalo puno energije da se čeka tako dugo, pogotovo stoga jer sam oduvijek bila prilično seksualna osoba', priznala je pjevačica.

Glumica Brooke Shields nevinost je izgubila još kasnije. Nekadašnja dječja zvijezda prvo je seksualno iskustvo doživjela u 22. godini, a danas kaže da žali što je tako dugo čekala. 'Da sam to učinila ranije, ne bih se toliko mučila zbog viška kilograma, u doba kad sam studirala imala sam desetak kilograma viška. Zaštite radi.'

Plavuša Jessica Simpson silno se željela sačuvati za prvu bračnu noć i, prema vlastitom priznanju, uspjela je u tome. U listopadu 2002. udala se za Nicka Lacheya, a za prvo seksualno iskustvo kaže da je bilo kao iz bajke. No brak je bio daleko od bajkovitog, a par se razveo već tri godine kasnije.