VRIJEDI PROBATI

Pet pravila za savršen seks

28.10.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Želite začiniti zbivanja u spavaćoj sobi? Ako je odgovor da, svakako pročitajte najnoviju knjigu Barbare i Allana Peasea koja obiluje savjetima za dobar seks

Najnovija knjiga koja želi pomoći ljudima da poboljšaju seksualni život utemeljena je na pet osnovnih savjeta:

1. Žene trebaju inicirati seks. Običaj da muškarci prvi kreću možda neće uvijek uspjeti jer se i oni boje odbijanja. Autori stoga smatraju da je dobro da i žena ponekad inicira odnos.

2. Kućanski poslovi mogu biti afrodizijak. Muškarci koji nešto znaju raditi po kući privlačniji su ženama, tvrde autori.

3. Muškarci trebaju impresionirati odjećom. Naime, jedno je antropološko istraživanje otkrilo da žene uzbuđuje skupa odjeća na muškarcu te da žele seks upravo s takvim muškarcima.

4. Pametne žene često biraju loše muškarce. Mnoga su istraživanja pokazala da pametne žene i nisu tako pametne kada su u pitanju stvari vezane uz srce te često odabiru pogrešne muškarce. Stručnjaci kažu da takve žene previše analiziraju vezu, umjesto da se otvore.

5. Humor je najjači afrodizijak. Dobar smisao za humor uvijek pomaže muškarcu kada zavodi ženu i veće su šanse da je osvoji ako je duhovit.