VJERA U NEVJERU

Vara li vas vaš partner?

25.10.2009 u 16:05

Bionic
Reading

Stručnjaci su već odavno zaključili da svaki drugi muškarac vara ženu s kojom je u vezi. Obratite pažnju ravnajući se prema savjetima kako otkriti njegovu nevjeru

Kada uočite da postaje vrlo tajnovit i nedostupan te da sve češće odlazi u drugi prostoriju telefonirati i ne provjerava email pred vama, vrijeme je za uzbunu. Međutim, ne postavljajte suvišna pitanja jer ćete samo pogoršati situaciju. Budite mudriji i pričekajte. Štoviše, počnite se ponašati isto pa neka on počne sumnjati u vas i prvi vam postavi pitanje.

Autor knjige 'The Truth About Cheating' M.Gary Neuman i savjetnik za bračne odnose u svojoj knjizi ističe da preko 60 posto muškaraca počinje nevjeru tako što manje vremena provode kod kuće. U to možete pribrojati njegove sve kasnije dolaske kući, kao i izgovore pri izlasku. Neuman također upozorava da se po učestalosti seksualnih odnosa ništa ne može zaključiti jer nešto manje od polovice muškaraca koji varaju svoju partnericu ima isti broj seksualnih odnosa, ali s manje strasti i interesa. Stoga, obratite pažnju na kvantitetu i kvalitetu vašeg vremena provedenog u krevetu.

Nervoza je također jedan od detalja koji ga može odati, a pogotovo ako je nervozniji u vašoj blizini i ako plane zbog svake sitnice, što nikako ne odgovara romantičaru i najboljem muškarcu na svijetu u kojega ste se zaljubili. Pokušajte saznati zbog čega je takav i što ga muči jer je to sve možda ipak zbog situacije na poslu, praznog novčanika i jednako praznijeg hladnjaka. No, ukoliko ne želi razgovarati s vama o problemima koji ga muče te sve češće izbjegava tu temu, doista je vrijeme da se zamislite.