ŽELJE, ŽELJE

Toples Danielle Lloyd pod božićnim drvcem

25.12.2008 u 09:00

Bionic
Reading

Golišavu Daniellu Lloyd pod božićnim drvcem nije teško zamisliti kao želju mnogih muškaraca, no pri objavljivanju ovakvih fotografija ipak bi trebalo voditi računa o međuvjerskoj toleranciji

Danielle Lloyd osvojila je titulu Miss Engleske za 2004. godinu, a dvije godine kasnije i za Miss Velike Britanije. Međutim, ova joj je titula oduzeta zbog golišavih fotografija iz prosinca iste godine u magazinu Playboy.

Negativan publicitet zaradila je i 2007. godine kao sudionica Celebrity Big Brothera, kada se zajedno s ostalim sudionicima nasilnički ponašala i koristila rasističke komentare na račun glumice indijskog porijekla Shilpe Shetty.

'Imamo nešto što nisam mogao ni zamisliti da ću naći na božićno jutro pod drvcem - Danielle Lloyd u toplesu. Možda zato što nemam božićno drvce', jada se kolega, očito židovskog porijekla, s internetskih stranica specijaliziranih za vođenje evidencije o ispadanju bradavica.

Nadamo se da Lloyd svoj sjajan niz problema neće nastaviti i ove godine izazivajući vjersku netrpeljivost. Bilo da ste od onih koji su imali gdje jutros potražiti Danielle ili od onih koji nemaju božićno drvce, ostaje vam samo slika. I mogućnost da i dalje želite.