ZVJEZDANI PUT SEKSI TALIJANKE

Elisabetta Canalis golišavim fotkama osvaja svijet

21.10.2009 u 10:14

Bionic
Reading

Trenutno jedna od najpoznatijih Talijanki Elisabetta Canalis osvaja svijet. Najvećim dijelom svoju popularnost može zahvaliti šarmantnom zaručniku Georgeu Clooneyju, ali i svome izazovnom izgledu

Časopisi, a osobito muški, ne prestaju se baviti Clooneyjevom seksi zaručnicom. Fotografije polugole Eli postale su uobičajene, na radost muškog pučanstva.

Seksi ljepotica može se pohvaliti životom koji podsjeća na holivudski film. Njezin zvjezdani put započeo je pojavljivanjem u vrlo gledanoj emisiji talijanske televizije 'Striscia la Notizia'. Njezin privlačni izgled je brzo zamijećen, pa nije dugo trebalo čekati da se pojavi u raznim foto editorijalima, kampanjama i emisijama. Posebnu pažnju zaokupila je svojim kalendarom na kojemu je pokazala svoje prekrasno tijelo.

Naravno, pažnju svijeta Eli je zaokupila svojom vezom s poznatim neženjom Georgeom Clooneyjem. Nema sumnje da je riječ o ambicioznoj curi te da će muškarci diljem svijeta još dugo moći uživati u njezinim golišavim fotografijama poput ovih objavljenih u poznatome Maximu.