KAO DA NISTE ZNALI

Ma kakve grudi! Ovo je ono na što muškarci padaju

26.05.2015 u 19:27

Bionic
Reading

Što god površno mislili o ovoj temi, profesor i evolucijski biolog David Bainbridge sa Sveučilišta Cambridge tvrdi kako muškarci svoje supruge biraju prema inteligenciji, a ne po veličini grudi ili dužini nogu

Najbolji primjer kako muškarci biraju ženu s kojom će se vjenčati je glumac George Clooney. Nakon niza ljepotica, slavni glumac se skrasio s Amal Alamuddin - odvjetnicom koja se bavi ljudskim pravima i govori tri jezika, piše britanski Telegraph

Evolucijski biolog David Bainbridge sa Sveučilišta Cambridge kaže kako je njegovo istraživanja pokazalo kako je muškarcima inteligencija znatno važnija od dugih nogu ili velikih grudi. Biološki gledano, kod inteligentne žene je veća šansa da su joj i roditelji bili inteligentni, te da su se dobro brinuli za nju što je također i svojevrsna garancija njenog zdravlja.

Prema profesoru Bainbridgeu, muškarcima je također manja bitna veličina ženskih grudi od toga da su simetrične, a za noge je važno samo da su ravne, jer zakrivljenost ukazuje na bolest.


Muškarcima je kod žena najvažnija inteligencija. Razna istraživanja pokazala su kako je to prva i osnovna stvar koju muškarci žele kod žena.

Muškarci ne traže simetriju samo u ženskim grudima, već i na licu te drugim fizičkim karakteristikama jer to upućuje na dobre gene. Muškarci također više vole zaobljena bedra i stražnjice s uskim strukom jer to evolucijski znači kako će žena imati dovoljno snage za trudnoću i rađanje. To je također i moguće objašnjenje zašto je ženama teže smršavjeti – tijelo instinktivno čuva masnoću za bebu.

Ženke u svijetu sisavaca i primata uglavnom imaju oko pet do deset posto masnoće, no kod ljudi taj postotak doseže čak 30 posto, što je slično medvjedima prije zimskog sna ili kitovima koji žive u hladnim arktičkim morima.