BOLJI SEKS, ZAŠTO NE

Seksi novogodišnje odluke

31.12.2008 u 08:00

Bionic
Reading

Više ću se seksati, bit ću maštovitiji u krevetu, isprobat ću novu seksi igračku. Neka to budu neke od vaših seksi, originalnih i zabavnih odluka za strastveniju novu godinu

Umjesto novogodišnjih odluka, koje su već pomalo klišej, budite drugačiji, pokažite koliko ste strastveni i razmislite što u seksu želite poboljšati. Mi vam donosimo nekoliko zanimljivih prijedloga i načina kako te želje provesti u djelo.

Probat ću nove stvari
Seks nakon nekog vremena postane rutina. Kako biste ga začinili, odlučite da ćete u novoj godini probati bar jednu seksi igračku i novu zahtjevnu pozu. Učinite nešto što nikada niste probali.

Više ću se seksati
Nakon iscrpljujućeg dana, ponekad je teško skupiti zadnje atome snage i baciti se na seks. Mnogi se radije bace na kauč s upravljačem u ruci. No kako biste održavali intimnost, a ujedno i bili u kondiciji, neka u novoj godini alternativa kauču bude seks. Nakon malo fizičke ljubavi, još slađe ćete zaspati.

Uživat ću u solo 'seksu'
Rijetke su osobe koje barem ponekad ne uživaju u solo 'seksu'. Ukradite za sebe koji trenutak i uživajte. Otkrivajte svoje tijelo i oslobodite se napetosti.

Jednu maštariju ću provesti u djelo
Izaberite fantaziju za koju vjerujete da će se svidjeti i vašem partneru i provedite je u djelo. Ako maštate o seksu s dva muškarca, ipak savjetujemo da o tome šutite. Ako pak želite probati analni seks, vjerujemo da će partner biti oduševljen.

Potrudite se ostvariti maštariju, ali ne baš onu najtežu za izvršiti


Odijevat ću se više seksi
Trenirka i iznošena stara majica udobna je ali pomalo dosadna kućna uniforma. Odaberite jedan dan u tjednu i odjenite se više seksi. Zavodljivo rublje, samostojeće hulahopke, haljinica bez gaćica. Partner će sigurno biti oduševljen vašom odlukom.

Bit ću samopouzdanija
Odbacite misli i predrasude koje sputavaju vaš seksualni život. Poradite na samopouzdanju i zavolite svoje tijelo još više. Prihvatite svoje male nedostatke. Njemu ste sigurno ljepši kada ste opušteni, sretni i samouvjereni.