TENISAČICA OTKRIVA

'Volim se seksati na travi i betonu'

30.09.2009 u 15:31

Bionic
Reading

Talijanska tenisačica Flavia Pennetta, gostujući u TV emisiji, nije izdržala a da se ne pohvali kako je njezin život obogatio kolega s terena, zgodni Španjolac Carlos Moya, a usput je otkrila kakav sve seks voli

Lijepa tenisačica, osim što dobro izgleda, sjajno igra tenis, a trenutačno je deseta tenisačica svijeta. Zgodna Flavia u središtu je pozornosti zbog svog dugog jezika i otvorenosti.

Otkrila je da je dugo vremena bila djevojka jednog od najvećih zavodnika s teniskih terena, Carlosa Moye, ali veza nije izdržala. Ili drugim riječima, Moya nije izdržao zovu lijepih žena kojima je svakodnevno okružen.

'On je našao novu ljubav i naša je priča završila. Tijekom natjecanja smo živjeli zajedno i veza nam je bila prilično ozbiljna. Znali smo se često seksati i za vrijeme turnira', otkrila je 27-godišnja Flavia.

No tu nije stala pa je nastavila pričati o tome gdje se seksala, ali i s kim. 'Seksala sam se na skoro svim mogućim mjestima. Volim se seksati na travi, u prirodi, a probala sam se i na betonu. U avionu? Pa, naravno da jesam', kaže Flavia koje bi se u klinču voljela naći i s tenisačem Tommyjem Haasom.

Haas joj je, kaže, najzgodniji tenisač, a ne bi imala ništa protiv ni Marata Safina kojeg bi rado barem poljubila.