ZABAVITE SE

Seksi savjeti za zagrijavanje atmosfere

03.11.2009 u 07:36

Bionic
Reading

Mnogi svjetski stručnjaci su složni – zabava je najbolji afrodizijak! Stoga, umjesto da tražite seksi odlike, tražite one zabavne. Zahvaljujući njima, kažu stručnjaci, više ćete uživati u seksu

Tko kaže da zabava nije seksi?! Umjesto klasičnog zavođenja, napravite nešto što će biti zabavno i seksi vama, ali i vašem partneru. Donosimo vam nekoliko prijedloga koji će vam pomoći da se zajedno zabavite, ali i uživate u međusobnom seksualnom naboju.

Odvedite ga u šoping

Kada dođete u dućan, pustite ga da on bira odjeću. Muškarci ne mrze šoping zbog novca koji će potrošiti, nego zato što moraju čekati svoju bolju polovicu dok ona isprobava nove krpice. Uljepšajte mu dan i pustite ga da vam izabere neki seksi komad odjeće. Sasvim sigurno, navečer će tražiti da napravite privatnu modnu reviju samo za njega.


Uživajte u zajedničkom striptizu

Možete, primjerice, zajednički igrati poker na skidanje. Onaj koji prvi ostane gol, mora izvesti striptiz. Seksolozi kažu da je to sjajan način zbližavanja, ali i razvijanja međusobne seksualne privlačnosti. Drugi način je da ga samonicijativno jedne večeri iznenadite striptizom. Neke druge večeri striptiz će izvesti on. Možete to učiniti i zajedno. Važno je da plešete, smijete se i uživate jedno u drugom.

Kuhajte zajedno

Boravak u kuhinji prilika je da zajednički stvorite nešto posebno. Možda ono što ste zajedno skuhali neće biti ukusno, ali ćete sasvim sigurno uživati u zajedničkom druženju. Napravite zajedno večeru koja će se moći jesti prstima i onda se međusobno hranite. Odavno je poznato da je hrana jedan od najboljih afrodizijaka.

Smočite se zajedno

Mogli biste primjerice prati suđe ili automobil zajedno. U jednom trenutku možete se početi zalijevati vodom i uživati u toj igri kao djeca. Istraživanja pokazuju da kada se partneri zajedno bave nekom aktivnošću, to često završi seksom na neuobičajenim mjestima. Proširite svoje seksualne horizonte i zabavite se zajedno.