Ljubav i seks MARIJANA BATINIĆ I PETRA NIŽETIĆ:

Svima preporučujemo urnebesni pornić 'Trikovi starih bakica'

  • Autor: K. Z.
  • 30.9.2009 13:19:55
  • 29.9.2009 9:00:00

Popularni Sexpresso tportala ugostio je mnoge zvijezde koje su u njemu otkrile svoje seksualne navike, a od ovog tjedna moći ćemo uživati u novoj verziji tog popularnog videopriloga. Urednice i voditeljice Sexpressa Marijana Batinić i Petra Nižetić otkrivaju da će novi Sexpresso biti još bolji i zanimljiviji, a osim o seksu sa sugovornicima će razgovarati i o brojnim drugim lifestyle temama

Prošle su gotovo već dvije godine otkako radite Sexpresso. Jeste li zadovoljne?

Marijana: Zadovoljne smo. Prve smo počele s nečim ovakvim. Super je što se to prikazuje na tportalu jer je to stvarno dobar format. Jako smo zadovoljne suradnjom s ekipom tportala, ali i gostima koje smo imale. Zadovoljne smo i sobom, jer su naši gosti stekli povjerenje u nas. Nije baš jednostavno razgovarati o seksualnim temama, ali mi smo sa svojim gostima uspjele ostvariti povjerenje i nikada nismo imale nikakvih neugodnosti. S gostima razgovaramo kao kad smo s prijateljima na kavi.

Je li vam bilo neugodno postavljati seksualna pitanja?

Petra: Na početku nam je to bio šok. Nije baš jednostavno doći, upaliti kameru i pričati o seksu. Ali onda smo shvatile da tome možemo pristupiti ležerno i razgovarati o seksu kroz zafrkanciju. Na početku smo si olakšale tako što smo za goste birale ljude s kojima smo već prije radile, pa nam je to bilo lakše. Vrlo brzo smo shvatile da je to intervju kao i svaki drugi i da je pričati o seksu jednako kao i pričati o krumpirima.

Koga biste mogli izdvojiti kao najboljeg sugovornika, a koga kao najlošijeg? Tko se najteže otvorio?


Marijana: Sve ovisi. Meni se sugovornici ne moraju otvoriti da bi mi bili najbolji sugovornici. Ima sugovornika koji ne otkriju ništa o sebi, ali budu jako zanimljivi. Primjerice, takva je bila Mila Elegović. Nije puno toga rekla, ali je bila jako zanimljiva i zabavna. Ne očekujemo da nam gosti vade prljavi veš, ali očekujemo da nam daju zanimljive i dosjetljive odgovore na škakljiva pitanja. Meni su osobno najbolje sugovornice bile voditeljice – Barbara Kolar, Danijela Trbović i Antonija Blaće. A zanimljivi su i glumci i pjevači poput Marka Tolje.
Petra: Ja bih kao najboljeg gosta definitivno izdvojila Davora Gopca. Bio je jako raspoložen taj dan i baš nam je bilo zanimljivo s njim raditi.

Koga biste voljeli intervjuirati u budućnosti? Za koga mislite da bi bio zanimljiv sugovornik?


Petra: Sexpresso će uskoro doživjeti određene promjene. Uz seksualne, razgovarat ćemo i o drugim zanimljivim temama. Sto puta nam se dogodilo da smo imale nekog super sugovornika s kojim smo mogle razgovarati i o drugim temama, ali smo se same ograničavale samo na seks. Sada će to biti malo drugačije. Posjetiteljima tportala donijet ćemo bolju verziju Sexpressa.

Kada postavljate pitanja svojim sugovornicima prilično ste razigrane. Biste li bile takve kada bih ja vama postavila nekoliko pitanja koja ste vi postavljale svojim gostima?

Petra: Ovisi. Možeš nam postaviti nekoliko pitanja, pa ćemo vidjeti…

Koja ti je najdraža poza?


Marijana: Najprije moram reći da sam ja solidan ispitivač, ali loše odgovaram na pitanja.
Petra: Svejedno znaš koja ti je najdraža poza!
Marijana: Nemam najdraže poze. Ovisi o raspoloženju. Nekada mi je draga jedna, a nekada neka druga poza.

Biste li pristali na seks za jednu noć?

Petra: Nemam hrabrosti za te stvari. Da mi se to dogodilo prije desetak godina, možda. Sad smo u stabilnim vezama i ne želimo se upuštati u takve stvari. Osobno nemam ništa protiv takvih stvari i ljudi koji to rade.

tportal.hr
Barbara Kolar prva je gošća osvježenog izdanja SexpressaGledate li porniće?


Marijana: Pa tu i tamo. Nije baš da idem u videoteku po pornić pa da gledam satima, ali znam pogledati one kratke videoklipove.
Petra: Ne baš, ali znam jedan pornić koji je zapravo komedija-pornić i svima ga preporučujem. Znali smo ga svojedobno uzeti i donijeti doma kada starci odu na put pa smo ga gledali s društvom i umirali od smijeha. Pornić se zove 'Trikovi starih bakica' i jako je smiješan.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više