SOPHIE ANDERTON:

'Naplaćivala sam seks 120.000 kuna po satu da bih kupila drogu'

26.09.2009 u 14:33

Bionic
Reading

Britanska manekenka koja je nedavno priznala da se prostituirala za drogu, sada je otkrila i detalje svog raskalašenog načina života. Sophie je priznala da je bogatim biznismenima seks naplaćivala 120.000 kuna po satu da bi mogla kupiti drogu

'Sve bi bilo gotovo za dvije minute. Ležala bih i mislila: 'Je li to sve. Za 120.000 kuna, zar je to to?' priznala je Sophie.

Manekenka koja danas ima 32 godine otkrila je da je 2004. znala svake noći popiti bocu votke, a kokain bi šmrkala i po danu.

'Nestalo mi je kokaina, kreditne kartice su mi bile odbijene, a moj diler je zahtijevao isplatu. Znala sam da očajnički trebam novac i to odmah', priča Sophie. Tad je upoznala madam koja joj je rekla da se obuče seksi i naplaćuje usluge od 80.000 do 120.000 kuna po satu.

'Prije prvog puta osjećala sam se užasno loše, ali sam sama sebi rekla da se moram sabrati. Sjela sam u taksi i otišla u jedan londonski hotel. Tresla sam se i znojila. Na sebi sam imala crni komplet Dolce&Gabbana, Louboutinove štikle i izgledala sam uspješno i normalno. Otišla sam u sobu tog muškarca. Već sam prije rekla svojoj madam da ne želim biti s nekim ružnim starim debeljkom, pa mi je pao kamen sa srca kada je otvorio vrata. Bio je Arapin u 30-im godinama i prilično zgodan. Rukovali smo se, a djelovao mi je prilično usamljeno pa mi ga je bilo žao. Nakon 40 minuta pričanja odlučila sam napraviti prvi korak i skinula sam haljinu. Gurnula sam ga na krevet dok me gledao s požudom. Zatvorila sam oči i brzo mu skinula donje rublje. Osjećala sam da imam kontrolu, a sve je bilo gotovo prilično brzo. Dao mi je gotovinu i ja sam otišla', otkriva manekenka.

U jednoj drugoj prilici morala je otputovati prvom klasom u Italiju kako bi pravila društvo klijentu u jednom luksuznom hotelu. Ispalo je da je to jedan poslovni čovjek, Britanac kojeg je poznavala otprije. 'Pitao me zašto tako draga cura poput mene radi takve stvari. Nisam mu mogla dati odgovor, ali je seks bio sjajan, a sljedeće sam se jutro probudila i našla Diorovu torbu prepunu novčanica od 50 funti.'

Kaže da je spavala s petoricom muškaraca i time otplatila 50.000 duga za drogu i depoziti za stan.

Za svoje bavljenje prostitucijom danas okrivljuje manekenski posao: 'Nisam jedina koja je krenula ovim putem. Manekenski svijet ima svoju mračnu stranu. Tim istim bave se i dva poznata supermodela', otkriva Sophie koja sad ima novog dečka i kaže da bi jako voljela zasnovati obitelj. 'Sve ću učiniti da ne bih ponovo taknula kokain. Znam kamo to može odvesti', kaže ona.