NOVA BLOGERICA TPORTALA

Rujana Jeger rješava seksualne i ljubavne probleme

22.09.2009 u 12:19

Bionic
Reading

Spisateljica Rujana Jeger nova je blogerica tportala, koja će u blogu Sexomat našim čitateljima i čitateljicama pomagati u rješavanju seksualnih i ljubavnih problema

Rujana Jeger rođena je u Zagrebu 1968. te je od najranijeg djetinjstva bila izložena utjecajima umjetničkih i intelektualnih krugova. Diplomirala je arheologiju, a potom prošla kroz razne kreativne faze te se skrasila u pisanju.

Devedesetih je živjela u Beču, a od 1999. u Cosmopolitanu jepisala kolumnu Posve osobno, koju je pretočila u istoimenu zbirku kolumni. Pisala je i za švedsku Ameliju, austrijski Die Bunte Zeitung, švicarski Du i hrvatsko izdanje Ellea. Usto, objavila je i uspješan roman Darkroom te još jednu, feljtonističku zbirku kolumni Opsjednuta. Kroz sve njezine radove provlači se snažna ženska crta te karakteristični smisao za humor i ironiju.

Rujana Jeger će čitateljima i čitateljicama tportala odgovarati na pitanja iz sfere ljubavi i seksa. Pitanja možete postavljati putem e-maila, a Rujana će svakog utorka odabirati najzanimljivija i odgovoriti na njih.

Sexomat vas čeka na ovoj adresi – ubacite svoje pitanje!