Ljubav i seks NOVA BLOGERICA TPORTALA

Rujana Jeger rješava seksualne i ljubavne probleme

  • Autor: tportal.hr
  • 22.9.2009 13:55:45
  • 22.9.2009 12:19:32

Spisateljica Rujana Jeger nova je blogerica tportala, koja će u blogu Sexomat našim čitateljima i čitateljicama pomagati u rješavanju seksualnih i ljubavnih problema

Rujana Jeger rođena je u Zagrebu 1968. te je od najranijeg djetinjstva bila izložena utjecajima umjetničkih i intelektualnih krugova. Diplomirala je arheologiju, a potom prošla kroz razne kreativne faze te se skrasila u pisanju.

Devedesetih je živjela u Beču, a od 1999. u Cosmopolitanu je pisala kolumnu Posve osobno, koju je pretočila u istoimenu zbirku kolumni. Pisala je i za švedsku Ameliju, austrijski Die Bunte Zeitung, švicarski Du i hrvatsko izdanje Ellea. Usto, objavila je i uspješan roman Darkroom te još jednu, feljtonističku zbirku kolumni Opsjednuta. Kroz sve njezine radove provlači se snažna ženska crta te karakteristični smisao za humor i ironiju.

Rujana Jeger će čitateljima i čitateljicama tportala odgovarati na pitanja iz sfere ljubavi i seksa. Pitanja možete postavljati putem e-maila, a Rujana će svakog utorka odabirati najzanimljivija i odgovoriti na njih.

Sexomat vas čeka na ovoj adresi – ubacite svoje pitanje!

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više