ZNAJU S RUKAMA

Istina je, žene 'otkidaju' na muškarce s gitarom

07.11.2014 u 08:57

Bionic
Reading

Baš kao što je to bio slučaj prije nekoliko desetljeća, i danas su muškarci s gitarama iznimno privlačni ženskom spolu

Ima nešto zavodljivo u muškarcu s gitarom… Mnoge su žene u svojim tinejdžerskim godinama bile zaljubljene u muškarce koji samouvjereno prebiru po žicama svoje gitare, ali čini se da takva naklonost s godinama ipak ne prestaje.

Kako pokazuje najnovije istraživanje, odraslim ženama privlačniji su muškarci koji sviraju gitaru. Taj čarobni instrument čak i inače sramežljive muškarce pretvara u poželjne partnere. Muškarci su toga vjerojatno svjesni jer, kako pokazuje istraživanje, mnogi od njih upravo su zbog toga i naučili svirati gitaru.

A što je to toliko privlačno u muškarcima s gitarama? Žene kažu da je tajna u načinu na koji se muškarci ophode s gitarom, odnosno ženama je to znak da muškarci dobro znaju što činiti s rukama. Podsvjesno vjeruju da imaju vješte ruke i u krevetu…

'Javnost je presudila – gitare su oduvijek privlačne, odnosno oduvijek su privlačni muškarci koji sviraju gitare, a tako će očito biti i u budućnosti', poručili su stručnjaci koji su radili na istraživanju, a koje je provela tvrtka eBay.

Istraživanje je pokazalo i kako većina ispitanika smatra da je najbolji gitarist svih vremena bio Jimi Hendrix. Iako nije bio klasično lijep, pojasnili su ispitanici, bio je seksi i to upravo zbog strasti s kojom je svirao gitaru.