OČEKIVANO ILI NE?

Muškarcima je u vezi ovo važnije od svega

29.10.2014 u 19:01

Bionic
Reading

Izgleda da se većina parova još uvijek drži tradicionalne podjele poslova u kućanstvu jer žene bi voljele da partneri znaju više o popravcima u domu, a muškarci da one bolje kuhaju i da su češće za akciju u krevetu

Prema studiji tvrtke Sugru za novu kampanju proizvoda Joy of Fix, parovi u dugim vezama imaju još uvijek iste boljke: žene bi rado da muškarci budu spretniji u popravcima te da više paze na čistoću i budu romantičniji, alfa mužjaci rado bi da partnerice bolje kuhaju i češće požele seks.

U studiji sa 2.000 ljudi muškarci bi najradije da partnerice budu bolje u krevetu i to im je važnije od svega ostaloga, ali ženama se seks ne nalazi ni u prvih deset najvažnijih stvari.

Uz popravke, čistoću i romantičnost, žene bi rado da im i partneri znaju kuhati te da imaju više volje za druženje s drugima.

Trećina muškaraca željela bi pak bolji seksualni život, a nakon toga je na listi želja da partnerica pametnije upravlja novcem, bude urednija i bolje kuha.

Možda sasvim očekivano, ali više se žena nego muškaraca izjasnilo o tome što ih smeta kod partnera i što bi promijenile. Prigovore je imalo 68 posto žena u odnosu na 59 posto muškaraca.