OKRUTNA PRAVILA

Želite biti privlačni? Okružite se manje lijepim ljudima

11.09.2009 u 10:26

Bionic
Reading

Možete slobodno zaboraviti na olovku za oči, sjajila i rumenila jer se tajna uspješnog zavođenja ne krije u tome. Ako želite privući muškarca, sve što je potrebno je da se nađete u društvu manje atraktivnih žena

Istraživanja pokazuju da ljudi druge sude prema društvu koje ih okružuje. Dakle, ako stojite u društvu manje privlačnih prijateljica, vi ćete biti zapaženi kao netko tko dobro izgleda.

'Kada stojite u društvu istoga spola, na vas počne djelovati kontrastni efekt. Drugim riječima, ako je vaša prijateljica neprivlačna, vi ćete postati puno privlačniji. Vrijedi i obrnuto. Ako stojite u društvu privlačne prijateljice, vi ćete izgubiti na svojoj privlačnosti', istaknuo je dr. Anthony Little sa Sveučilišta Stirling.

Postoji još jedno pravilo koje itekako može pomoći zavođenju, tzv. Hugh Hefner učinak. Baš kao i poznati plejboj, možete se okružiti privlačnim ljudima suprotnoga spola. To će itekako pomoći vašem imidžu, ali i privlačnosti.

'Na prvi pogled Hugh Hefner nije privlačan i neće nas impresionirati. Ali kada ga vidite okruženoga divnim ženama, odmah ga počnete vezivati uz neke druge stvari. Padne vam na pamet da je on uspješni poduzetnik koji toliko šarmantan da je uspio zavesti iznimno lijepe žene. I tada Hugh najednom postaje privlačan', pojasnio je dr. Little.