NIJE SAMO SLAĐE

Zašto je dobro biti s mlađim frajerom

10.09.2014 u 07:25

Bionic
Reading

Vanja Mamić, Tanja Dragović, Jennifer Aniston, Madonna, Jennifer Lopez samo su neke od slavnih žena koje su shvatile koliko lijepog život nosi ako se zaljubiš u mlađeg frajera

Stereotipi da žena ne može ostvariti kvalitetnu vezu s mlađim muškarcem polako su se počeli topiti, a mnoge žene mogu posvjedočiti da takva ljubav ima i mnoge prednosti.

1. U fokusu ste

Stariji muškarci možda već imaju karijeru i svoje interese koji ih vesele, ali i stvaraju stres, mlađima ćete možda biti više u fokusu. Ako ništa drugo, bit će impresioniran vašim postignućima i načinom na koji radite, planirate i odrađujete sve životne obaveze. Budući da ste stariji, logično je da imate više iskustva u svemu.

2. Dokazuju se

Budući da su svjesni toga da imate više iskustva u svemu, rado će se dokazivati, jer žele pokazati kako su jednako uspješni, pametni i razumiju sve vaše potrebe. A to znači samo jedno – uvijek će vam htjeti ugoditi.

3. Puni su energije

Ako vam se izlazi u subotu navečer i želite plesati cijelu noć, veće su šanse da ćete to doživjeti s mlađim frajerom. Desetak godina razlike za oba spola jednostavno znači puno. I žene i muškarci primjerice u 40-ima imaju manje energije nego oni u 30-ima. Zato je logično da ćete s mlađim muškarcem biti aktivniji ako to želite.

4. Bez prtljage iz prošlosti

Velike su šanse da je muškarac iznad 35 godina bio u barem jednoj vezi koja mu je slomila srce pa se nakon toga teško prepušta i boji se obaveze. Kako objašnjava news.com.au, žene koje su iskusile i održale vezu s mlađim muškarcem kažu da im je lakše povezati se jer nemaju prtljagu iz prošlosti.

5. Vole eksperimentirati

Mlađi muškarci jednostavno su - mlađi. A to znači da su otvoreniji za nove stvari te da će rado eksperimentirati, bilo da se radi o nekom novom sportu ili neobičnom restoranu. A zajedno s time znači da ćete i sami iskusiti više stvari te doživjeti iskustva zbog kojih ćete se osjećati živahnije nego ikad prije.

6. Cijene vas

Ako ste u vezi s mlađim muškarcem, imate mu jako puno za ponuditi emocionalno, financijski pa i samim životnim iskustvom. Zbog toga će vas izuzetno cijeniti i pamtiti sve što mu govorite, jer zna da ste iskusniji. Upravo zbog toga, osjećat ćete se voljeno i cijenjeno.

7. Koliko ono godina imate...?

S mlađim muškarcem sigurno ćete biti aktivniji, a to će vas na kraju krajeva i pomladiti. Osim toga, njihov pogled na život obično je jednostavniji, a kada se stvari ne kompliciraju, sve je lakše.