Ljubav i seks RUŠENJE TABUA

Testirale vibratore i najavile kupovinu vlastitog

  • Autor: tportal.hr
  • 9.9.2009 10:39:03
  • 9.9.2009 9:38:05

Britanski Good Housekeeping magazin koji je na glasu kao magazin tradicionalnih vrijednosti, prvu temu vezanu uz seks objavio je tek 2003. godine, a u posljednjem broju otišli su i korak dalje pa su testirali vibratore

Good Housekeeping magazin svojevrsna je biblija britanskih domaćica koja je ovoga puta poprilično iznenadila javnost. Okupili su 100 žena koje su testirale vibratore dostupne na tržištu.

Žene u dobi od 30 do 65 godina testirale su vibratore koji su se posljednjih godina najbolje prodavali, a potom su izvijestile o svojim otkrićima. Pri testiranju žene su morale obratiti pažnju na jednostavnost korištenja vibratora, upute, buku i razinu zadovoljstva koje im je vibrator priuštio.

Britanski magazin top listu vibratora objavit će u svome idućem broju. Međutim, već je poznato da se najboljim pokazao model Zec kojemu su žene dale najvišu ocjenu.
Testiranje je otkrilo da je 87 posto žena vibrator koristilo i prije, a 52 posto žena dobilo je prijedlog svojih supruga da bi se trebale početi koristiti vibratorima.

Sve kandidatkinje koje su sudjelovale u testiranju smatraju da bi žene međusobno trebale više razgovarati o seksualnim pomagalima, a 84 posto žena izjavilo je da će si nakon testiranja kupiti vibrator.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više