PUT DO UŽITKA

Kako biti totalno seksi u krevetu

08.08.2014 u 07:28

Bionic
Reading

Budimo iskreni, osjećati se seksi i samouvjereno u spavaćoj sobi baš svaki put nije lako. Ako imate osjećaj da vam u krevetu nedostaje samopouzdanja te da ne znate kako biti seksi, vrijeme je da savladate osnovne korake, a nakon toga sve će biti čisti užitak

Uvedite male promjene u spavaću sobu, iznenadite partnera seksi iznenađenjima i transformirajte se u zavodnicu. Nakon toga zauvijek se možete oprostiti od nesigurnosti u spavaćoj sobi.

Navucite seksi donje rublje. Odjenite nešto što inače nikada ne nosite, poput jarko crvenog čipkastog grudnjaka i gaćica, opako seksi korzeta ili pak haltera i odmah ćete se snaći u ulozi seksi zavodnice. Naravno, ne oblačite ništa u čemu se ne osjećate ugodno, već pronađite nešto malo drugačije od onoga što inače nosite i što će partnera oboriti s nogu već na prvi pogled.

Igrajte se uloga. Igranje seksi uloga već je naveliko poznato, no nemojte ovoga puta zaglibiti u poznati klišej francuske sobarice, već isprobajte nešto novo, poput neonske perike kakvu je nosila Niki Minaj. Oblačenjem u kostime i nošenje perike možete se dodatno opustite i maskirate nesigurnost te prepustiti se nekim novim užicima.

Seksi razgovori. Recite mu što priželjkujete u krevetu i sve dodatno začinite senzualnim dodirima. Možete si i prstom po koži 'ispisivati' seksi riječi i želje te ih onda pogađati, a nakon toga i ostvariti te maštarije.

Pustite seksi glazbu. Glazba ne mora nužno biti nježna i romantična. Slušajte glazbu koja u vama budi 'divlju stranu' i uz koju se osjećate senzualno. Dobra glazba prikrit će svu nervozu i moguće neugodnosti, a vi ćete se osjećati kao da ste u klubu u zanosu seksi plesa koji vodi u spavaću sobu.

Prigušite svjetla. Prema nedavnom istraživanju, i muškarci i žene znatno se bolje osjećaje za vrijeme seksa ako su svjetla prigušena. Treba vam onoliko svjetla da vidite što radite, a sve iznad toga je previše. Čim prigušite svjetla, osjećat ćete se znatno više seksi te ćete se daleko lakše opustiti.

Nekoliko kapi parfema. Znate onaj parfem koji na polici čuvate za posebne događaje i obljetnice? Vrijeme je da posegnete za njim – čak i bez ijedne krpice na sebi, s nekoliko kapi omiljenog parfema osjećat ćete se poput seksi boginje.

'Čarobna' ulja. Eterična ulja kožu čine glatkom, sjajno i tako seksi. Ulja su idealna alternativa seksi rublju. Samo nanesite na kožu tanak sloj ulja i koža će vam odmah zablistati, a on vam neće odoljeti.

Nakit. Ima nešto tako seksi kada na sebi ostavite jedan ili dva komada nakita, a skinete svu odjeću. Skinite sve krpice sa sebe, no ostavite velike naušnici ili pak narukvicu te ogrlicu. Ako baš niste ljubitelji nakita, tu je uvijek dobitna kombinacija golog tijela i crvenih štikli vrtoglavo visokih potpetica.

Uzmite stvari u svoje ruke. Stručnjaci kažu kako mnogi muškarci gube tlo pod nogama kada partnerica preuzme inicijativu pa zašto mu onda ne biste ispunili želje? Mekim senzualnim glasom recite mu što ćete mu točno raditi ili pak što želite da on vama napravi. Neće vam moći odoljeti.

Skidajte se polako. Polagani striptiz samo za njegove oči učinit će od vas pravu kraljicu užitaka. Polako skidajte krpicu po krpicu i gledajte ga izravno u oči. Kako biste još više podigli temperaturu u spavaćoj sobi, ne dopustite mu da vas dotakne sve dok ne skinete i zadnju krpice sa sebe. Bit će mu to slatko mučenje.