DOBRO OTVORITE OČI

Znakovi koji govore da će muškarac biti dobar u krevetu

01.07.2014 u 18:02

Bionic
Reading

Pitate li se ikad kako prepoznati potencijalno dobrog ljubavnika? I to se može, barem tako tvrdi poznata seksologinja Tracey Cox koja otkriva znakove koji upućuju na to da bi muškarac na kojeg ste bacile oko mogao biti itekako vješt u krevetu

Grize nokte
Muškarci koji grizu nokte lako prelaze granice i skloniji su ekstremnom ponašanju, tvrdi Cox, što se često povezuje sa strastvenošću. Jedini problem je što muškarac koji grize nokte ne izgleda nimalo privlačno, ali zato ne zaboravite da se možda u njemu krije jako dobar ljubavnik.

Ima psa
Muškarac koji ima psa navikao je tuđe potrebe stavljati iznad svojih, što je itekako dobar znak.

Nije baš Bradley Copper, ali..
Ako nije strahovito zgodan, vjerojatno nije navikao da mu se žene bacaju pred koljena. To pak može značiti da će se više truditi oko vas, kako u krevetu, tako i izvan njega.

Divno miriše
Miris je jedan od indikatora privlačnosti, a što vam ljepše miriše, to su veće šanse da ćete se bolje slagati i među plahtama.

Stoji uspravno
Nečije držanje tijela može ukazivati na to je li ta osoba lijena ili nije. Ako stoji sa zabačenim ramenima i uvučenim trbuhom, to bi moglo značiti da će se i malo više potruditi oko vas.

Zna se šaliti na svoj račun
Ako se zna našaliti na vlastiti račun, znači i da sebe ne shvaća ozbiljno te da nije egocentričan ni kad je seks u pitanju.

A kakav je vozač?
Ako brzo vozi, pričvrstite pojas i budite spremni za ludu vožnju – ne samo na cesti, već i u krevetu. To obično znači da je strastven ljubavnik.

Drži li se dnevne rutine?
Malo je zabrinjavajuće što je on izvan sebe ako ne ustane točno u sedam sati, doručkuje u 7.05, pere zube u 7.10 i izlazi iz kuće u 7.20. To smrdi na predvidljivost, a velike su šanse da je takav i u krevetu.

Gestikulira dok priča
Ako puno gestikulira dok razgovara, maše rukama bez prestanka, to bi mogao biti nagovještaj da voli koristiti ruke i u krevetu. Gestikuliranje definitivno upućuje na to da je maštovit i kreativan kad je seks u pitanju.

Ima li fleksibilne palčeve?
Drevni su Kinezi vjerovali da je muškarac bolji ljubavnik što mu je palac pokretljiviji. Ako može pomaknuti palac što je moguće više od dlana, to znači da je i strastveniji ljubavnik. Bacite oko na njegove palčeve, velik i dugačak palac ukazuje na veliku količinu seksualne energije i muškarca koji voli preuzeti kontrolu u svoje ruke.