VAŽNE STVARI

Što to svaki solo muškarac mora znati?

06.06.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Nerijetko se kaže da su muškarci s Marsa, a žene s Venere, a kada je riječ o upoznavanju i spojevima, čini se da ta teza itekako vrijedi. Muškarci se nerijetko suočavaju s nizom prepreka prilikom spojeva i premda ne postoji univerzalno pravilo za sve, ipak je nekoliko stvari koje mora znati svaki solo muškarac

Spojevi su vam bolna točka? Ne znate kakva pravila važe u tom svijetu i općenito se ne snalazite? Premda sve ovisi o situaciji, ipak postoji nekoliko ključnih pravila kojih se valja pridržavati.

Nakon uspješnog spoja nazovite je i recite joj da vam je bilo lijepo te je pozovite na drugi spoj. Ako je izlazak bio neuspješan, svejedno je nazovite i recite da vam je bilo lijepo što ste se upoznali te joj poželite sreću u budućnosti. Nemojte jednostavno nestati. Ako nakon spoja jednostavno 'propadnete u zemlju' i nikada se više ne javite, onda postupate poput kukavice, a to nije nimalo privlačno. Osim toga, ako vjerujete u karmu, onda bi vam se to isto moglo prvom prilikom i vratiti, piše Huffington Post

Postavite joj barem tri pitanja o njoj samoj. I slušajte njezine odgovore. Ili se barem pretvarajte da ih slušate. Naime nitko ne želi slušati dvosatni monolog isključivo o sebi.

Ako vam je najbolja prijateljica solo, budite uvjereni da ćete u jednom trenutku morati objasniti prirodu vašeg odnosa

Ako ste ikada bili u braku ili ste zakonski još uvijek u njemu, tu važnu informaciju jednostavno ne možete samo 'preskočiti' - morate je reći na prvom spoju. Ukoliko to odmah ne kažete, s vremenom će se saznati, a druga strana neće moći izbjeći postati sumnjičavom.

Platite račun na prvom spoju. Bez obzira na neka nova pravila po pitanju spojeva i veza, plaćanje računa na prvom spoju jest i uvijek će ostati klasika. To je slatko i otmjeno. Na najbolji mogući način pokazuje vaše dobre manire, a ona može platiti idući put. U protivnom mogla bi pomisliti da ste škrti, a to nimalo nije privlačno.

Ne ubacujete bez reda i halapljivo hranu u usta. Nemojte držati vilicu poput djeteta u vrtiću, pripazite i koristite ubruse te žvačite zatvorenih usta.

Smijte se. Nemojte se uporno suzdržavati i nastojati zadržati ozbiljan izraz lica. Osim što svatko izgleda bolje i pristupačnije kada nabaci osmijeh, oboje ćete definitivno biti manje nervozni.

Ako ste u vrlo bliskom odnosu s majkom i/ili sestrama, to je jako slatko i lijepo i većini žena će se to svidjeti te će vas percipirati kao vrlo nježnu i osjećajnu osobu. No ako kažete da vam je majka najbolja prijateljica, rijetko koja žena će se htjeti upustiti u vezu s vama – to jednostavno djeluje pomalo zastrašujuće. Vaš najbolji prijatelj svakako bi trebao biti vaših godina.