Ljubav i seks SEXPRESSO: KRISTINA ĐANIĆ

'Volim razne poze!'

  • Autor: tportal.hr
  • 2.9.2009 10:52:20
  • 26.8.2009 10:52:13

Supruga pjevača Giuliana i bivša plesačica kaže da za nju nema lošeg seksa i otkriva da nije srela muškarca koji je loš u krevetu te da seks u braku postaje samo bolji

Budući da, prema vlastitu priznanju, Kristina uživa u plesu, slaže se da je i u krevetu važno imati ritma. Otkriva da voli mijenjati poze i da u seksu nije statična. Međutim, omiljenu pozu nema, jer sve ionako ovisi o raspoloženju u datom trenutku.

Priznaje da joj je seks u braku odličan i da s vremenom može biti samo bolji. Trudi se ne upasti u zamku monotonije i ne opustiti se. Seksi igračke i rekvizite ipak ne koristi, jer ona i suprug preferiraju prirodna sredstva, a voli ga iznenaditi kakvom malom spavaćicom.

Na suprugov šarm je, kaže, lako pala, a na prvi seks je nije trebao puno nagovarati. Kristina je otkrila i da nikada nije bila s muškarcem koji je loš u krevetu, opravdavajući se u šali da je to zbog toga što možda ima visoke kriterije.

Kakvi su je frajeri privlačili, koji broj grudnjaka nosi te zašto je i koliko je dobra u krevetu, pogledajte u videoprilogu!

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više