SEKSI NAČINI

Uz ovo će vam samopouzdanje u krevetu biti na nivou

02.05.2014 u 12:00

Bionic
Reading

Izvedba u krevetu, samopouzdanje i općenito osjećaj seksualnosti nisu uvijek na zavidnoj razini. Stres, drama oko djece, kronični umor samo su neki razlozi zašto se ponekad osjećate iscrpljeno i neprivlačno

No uz neke super savjete opet se možete osjećati seksi u svojoj koži.

Pustite svojoj unutarnjoj seksi divi da dođe do izražaja

Pjevačica Beyonce jednom je izjavila kako dok pjeva na pozornici izlazi njezin seksi alter ego Sasha Fierce
'Netko sam drugi kada sam na stageu kada radim', rekla je još 2008. Sasha Fierce puno je senzualnija, agresivnija, zabavnija i više glamurozna strana koja se onda pokaže. Takav način poimanja stvari daje vam novo samopouzdanje. Ponašajte se stoga kao da ste zvijezda, da ste stručnjak i seksu. Promijenit ćete način na koji razmišljate i kako se osjećate.

Gledajte stvarna ženska tijela
Žene koje viđate u omiljenim časopisima ili na televiziji nisu realistična i ne predstavljaju tijela prosječnih žena. Kada konstantno viđate žene koje nose konfekcijski broj 36, a vi nosite 42, nije ni čudno da se s vremenom počnete osjećati neprivlačno. Kako biste se osjećali bolje, uzmite mini pauzu od gledanja fotošopiranih ženskih tijela u medijima i promatrajte stvarna ženska tijela. To bi trebao biti podsjetnik na to da seksi izgled dolazi u svim veličinama uključujući i vašu.

Razmišljajte o snazi koju ima tijelo
Kada se osjećate neprivlačno, razmislite o snazi koju vam tijelo posjeduje. Gledajte na njega kao na instrument, a ne ornament. Gledajte slike koje vas podsjećaju na to. Planinarenje, jedrenje, plesanje. Radite to radije nego da se promatrate u zrcalo.

Raspalite glazbu
Ako stvarno želite biti u seksi raspoloženju, stavite omiljeni CD i raspalite glazbu. Glazba je odličan način za podizanje raspoloženja i dobrog osjećaja. Seksi glazba pak može utjecati na to kako se osjećate i  samopouzdanje.

Uzmite predah od Facebooka
Za nesigurnost u spavaćoj sobi možete okriviti Facebook, barem ako je suditi prema kanadskim istraživačima. U studiji objavljenoj u časopisu CyberPsychology & Behavior, otkriveno je da ljudi koji puno vremena provode na društvenim mrežama postaju više ljubomorni i nesigurni. Takve mreže mogu potaknuti prirodnu radoznalost, da pogledate kontakte svog partnera te to može utjecati na stvaranje nezdravih emocija.

Gledajte manje romantičnih komedija
Vjerojatno je malo žena koje ne vole pogledati dobru romantičnu komediju. No prema nekim istraživanjima, sretni završeci vam mogu uništiti raspoloženje. Naime, postoji povezanost između stvaranja nerealističnih očekivanja i nezadovoljstva u vezi te gledanja romantičnih komedija.

Prigušite svjetla

Jako svjetlo nikome ne podiže samopouzdanje u spavaćoj sobi. Prigušeno svjetlo pak ili svjetlo svijeća svakako će pozitivnije utjecati na osjećaj prilikom intimnog odnosa i pojačati samopouzdanje i zadovoljstvo.

Kupite seksi donje rublje
Možda zvuči kao klišej, ali to je brz način za pojačati samopouzdanje. Kupite ono koje vam savršeno pristaje i napravljeno je od seksi materijala. Siguran i brz način za bolji senzualni osjećaj.