'MOJ MUŠKARAC'

Toliko je savršen da je to gotovo bolno

24.04.2014 u 14:40

Bionic
Reading

Mlada i samosvjesna dizajnerica interijera Ava O’Shea i ne sluti što je čeka na prvom sastanku u Zamku. Vjeruje da je riječ o običnim konzultacijama s nekim vremešnim bogatašem iz provincije, no njezin život naglavačke okreće Jesse Ward, neopisivo privlačan i bogat nasljednik raskošnog posjeda

Ava nije svetica, niti mu se takvom želi prikazati, no svijet strasti i neslućene požude koji se otvara pred njom u hipu je pretvara u ovisnicu. Jesse je silno dominantan i prepun samopouzdanja, ali i zastrašujućih tajni.

Zavođenje se pretvara u igru živaca, sklapanje mozaika koji se Avi možda i neće svidjeti...

Roman 'Opsesija' autorice Jodi Ellen Malpas u izdanju biblioteke Fokus prvi je dio erotske trilogije 'Moj muškarac' koja je osvojila svijet. Idealno štivo za ljubitelje E.L. James i Sylvije Day

Ulomak iz romana

„Jesse, gospođica O'Shea, Rococo Union“, najavi me Veliki Tip.
„Sjajno. Hvala ti, Johne.“
Iz stanja divljenja prebacujem se ravno u stanje iznimne pribranosti i leđa mi se usprave.

Ne mogu ga vidjeti jer ga zaklanja golemo tijelo Velikog Tipa, no taj promukli, ugodni glas sledio me na mjestu. U svakom slučaju ne zvuči kao da dolazi od bucmastog Gospodara Imanja koji puši cigare i nosi prsluk.

Veliki Tip ili John, kako sam upravo čula da se zove, pomaknuo se ustranu i ja prvi put spazim lik gospodina Jesseja Warda.


Moj dobri Bože! Dok mi srce udara o rebra, a moje nervozno disanje hvata taj luđački tempo, iznenada osjetim prazninu u glavi, a usta mi ignoriraju upute mozga da izgovore bilo što. Stojim ondje i piljim u tog čovjeka, a i on pilji u mene. Njegov promukli glas sledio me na mjestu, a pogled na njega...

Pogled na njega pretvorio me u ukočenu, drhtavu olupinu. Ustane sa stolca, a ja ga pratim pogledom. Jako je visok. Ležerno je zavrnuo rukave na bijeloj košulji, a oko vrata ima vezanu crnu kravatu koja mu opušteno visi na širokim prsima.

Obilazi masivni stol i polako mi prilazi. I tad ga u potpunosti doživim. Progutam slinu. Toliko je savršen da je to gotovo bolno. Njegova zagasitoplava kosa izgleda kao da je pokušao oblikovati nekakvu frizuru, ali je od toga odustao.

Oči su mu tamnozelene i previše intenzivne, a dvodnevna brada pokriva njegovu snažnu čeljust, ni najmanje ne skrivajući lijepe crte lica. Blago je preplanuo i jednostavno je...

O, Bože, prelijep. Je li ovo Gospodar Imanja?

„Gospođice O'Shea?“ Pruži mi ruku, ali ne mogu nagovoriti svoju da je prihvati. Previše je lijep.

Kad mu ne pružim ruku, posegne za mnom, zgrabi me za ramena i polako se nagne kako bi me poljubio, a usne mu blago okrznu moj vreli obraz. Posve se ukočim. Čujem bubnjanje srca u ušima i, premda je ovo posve neprikladno za poslovni sastanak, ne pokušam ga zaustaviti. Izvan sebe sam.