NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam prvi dio hit trilogije 'Moj muškarac'

30.04.2014 u 10:33

Bionic
Reading

Dobrodošli u senzualni svijet trilogije 'Moj muškarac'. Roman 'Opsesija' u izdanju biblioteke Fokus prvi je dio erotske trilogije 'Moj muškarac' koja je osvojila svijet. Idealno štivo za ljubitelje E.L. James i Sylvije Day

Mlada i samosvjesna dizajnerica interijera Ava O’Shea i ne sluti što je čeka na prvom sastanku u Zamku. Vjeruje da je riječ o običnim konzultacijama s nekim vremešnim bogatašem iz provincije, no njezin život naglavačke okreće Jesse Ward, neopisivo privlačan i bogat nasljednik raskošnog posjeda.

Ava nije svetica, niti mu se takvom želi prikazati, no svijet strasti i neslućene požude koji se otvara pred njom u hipu je pretvara u ovisnicu. Jesse je silno dominantan i prepun samopouzdanja, ali i zastrašujućih tajni.

Zavođenje se pretvara u igru živaca, sklapanje mozaika koji se Avi možda i neće svidjeti...

Jodi Ellen Malpas rođena je i odrasla u Northamptonu, gdje i danas živi s obitelji. Radila je u očevoj građevinskoj tvrtci i pokušavala ignorirati ideju o trilogiji 'Moj muškarac' sve dok to više nije bilo moguće. Pronašla je vrijeme i hrabrost da potakne svoju kreativnu žicu pa je rođen lik gospodina Jesse Warda, gospodara Zamka. Dočekale su je nevjerojatne reakcije žena diljem svijeta i ubrzo je trilogija 'Moj muškarac' postala svjetski izdavački fenomen.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 10 primjeraka prvog dijela trilogije!

Knjigu su osvojile:

Branka Vučković
Ivana Obad
Stanka Brkić
Martina Harapin Molc
Rosana Cigula
Tihana Tadić
Ivana Ferenčak
Ljiljana Urek
Ljubica Pešorda
Tatjana Balaban

Dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti tportala, Harambašićeva ulica 39a, a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.