O OVOME ŠUTE

Što vam muškarac nikad neće priznati

24.04.2014 u 08:00

Bionic
Reading

I nakon dugih godina veze, muškarci neke tajne zadržavaju za sebe. Šute o nekim sitnicama kako bi izbjegli raspravu, svađu ili povrijedili partneričin modni ukus

Evo što on nikada svojevoljno neće podijeliti s partnericom. Ne radi se o nekim jako velikim tajnama koje bi ugrozile vezu, nego o malim zadovoljstvima ili stvarima koje uočavaju, ali o njima nemaju potrebu razgovarati s partnericom.



Odmjeravaju druge žene, no nikada vam to neće priznati

Baš kao i zauzete žene, i muškarci odmjeravaju zgodne komade. Jednostavno ih, baš kao i žene, privlači nešto novo, uzbudljivo, drugačije. Zgodna žena koju će potajice odmjeriti od glave do pete. Da, i kada su u sretnoj vezi, neće odustati od ove navike.



Prije nego što su stvari postale ozbiljne, provjeravao je partnericu.
Pregledao je Facebook profil, guglao njezino ime. Zna možda čak i što je nosila na maturalnoj ili pak poslovnoj zabavi. Možda zvuči zastrašujuće, ali neke fotografije partnerica je i stavila da bi je drugi ocjenjivali.

Potajice gledaju filmove za odrasle

Ne prečesto, ali povremeno. I žele da i vi to normalno prihvatite. Dapače, htjeli bi da im se i partnerica pridruži u gledanju omiljenih filmova.

Obožavaju kada imate svoje izlaske s prijateljicama

Iako će neki muškarci možda malo glumiti da im je žao što ostaju sami, ustvari uživaju u slobodi barem na jednu noć. Vole s vremena na vrijeme ostati sami u stanu, uživati u utakmici, seriji igrajući videoigre.

Užasava ih klupko kose u odvodu kupaonice

Ovo nikada neće priznati, jer znaju da i partnerica trpi puno neugodnosti zbog njih.

Nisu ljubitelji svijetlog ružičastog ruža

Osobito se užasavaju kad ih partnerica, nakon što ga obilno nanese, poljubi. I deset minuta nakon 'ružičastog', poljupca imaju osjećaj da im je ruž na usnama.

Primijete kada im drugi muškarci odmjere partnericu

Itekako vide kada im neki drugi muškarac uoči i odmjeri partnericu. To saznanje im dotakne malo ponos i ljubomoru i okidač je za mačo zaštitnički stav.

Vole komplimente

Vole kada im partnerica kaže da izgledaju frajerski, da su zgodni, neodoljivi. A, naravno, obožavaju i komplimente na račun seksualnih vještina.

Nervozni su kada prvi put s partnericom vode ljubav

Premda izgledaju samouvjereno i kul, razmišljali su o tome kako im je partnerica zgodna i bojali su se da seks ne završi prebrzo. I da ne ispuštaju čudne zvukove.



Nisu uvijek raspoloženi za seks

Premda je uvriježeno mišljenje da su muškarci uvijek spremni na seks, to je daleko od istine. Možda nikada partnericu neće odbiti, ali izvedba zbog umora ili stresa neće uvijek biti na razini.