SEKSI ŠTIVO

Provjerite zašto je erotska trilogija 'Moj muškarac' osvojila svijet

23.04.2014 u 19:22

Bionic
Reading

Mlada i samosvjesna dizajnerica interijera Ava O’Shea i ne sluti što je čeka na prvom sastanku u Zamku. Vjeruje da je riječ o običnim konzultacijama s nekim vremešnim bogatašem iz provincije, no njezin život naglavačke okreće Jesse Ward, neopisivo privlačan i bogat nasljednik raskošnog posjeda

Ava nije svetica, niti mu se takvom želi prikazati, no svijet strasti i neslućene požude koji se otvara pred njom u hipu je pretvara u ovisnicu. Jesse je silno dominantan i prepun samopouzdanja, ali i zastrašujućih tajni.

Zavođenje se pretvara u igru živaca, sklapanje mozaika koji se Avi možda i neće svidjeti...

Roman 'Opsesija' autorice Jodi Ellen Malpas u izdanju biblioteke Fokus prvi je dio erotske trilogije 'Moj muškarac' koja je osvojila svijet. Idealno štivo za ljubitelje E.L. James i Sylvije Day

Ulomak iz romana

Prije četiri godine počela sam raditi za Rococo Union i već u startu jasno mi je stavljeno na znanje da sam zaposlena kako bih proširila poslovanje u moderni sektor. Po čitavom Londonu nicali su luksuzni stanovi, a Patrick i Tom, kojima je specijalnost tradicionalni dizajn, gubili su poslove. Kad je stvar krenula i kad je bilo previše posla za mene, Patrick je zaposlio i Victoriju.

'Tražili su tebe, bubice.' Skoči na noge, a stol ponovo iz protesta zacvili. Patrick to nije čuo, ali ja sam se trznula. Ili mora smršavjeti ili će prestati sjedati na moj stol. Neće još dugo izdržati njegov teret.

Znači, tražili su mene? Zašto? U mojoj mapi s radovima nema ničega što ima veze s tradicionalnim dizajnom – ama baš ničeg. Ne mogu se oteti dojmu da će ovo biti potpuni gubitak vremena. To bi trebali odraditi Patrick ili Tom.


'A otvorenje Lussoa...' Patrick je spremio češalj. 'Građevinar stvarno radi spektakl s tim tulumom u penthouseu.Napravila si izvrstan posao, Ava.' Patrickove obrve kimaju zajedno s njegovom glavom. Pocrvenim. „Hvala ti.“

Ludo sam ponosna na sebe i na posao u Lussou (tal., luksuz, op.ur.), i to je najveće postignuće moje kratke karijere. Nalazi se na dokovima Svete Katarine i s cijenama od tri milijuna za prosječni stan, do deset milijuna za penthouse, stvarno je raj za superbogate. Specifikacija dizajna je upravo ono što i naziv sugerira: talijanski luksuz. Sav materijal, namještaj i umjetnine pronašla sam u Italiji i provela tjedan dana ondje, organizirajući raspored dostave. Sljedećeg je petka tulum otvorenja, ali kako su već prodali penthouse i šest drugih stanova, riječ je o, manje-više, tulumu za pokazivanje.

'Izmijenila sam raspored pa mogu obaviti posljednje provjere čim odu čistači.' Listam stranice rokovnika do sljedećeg petka i ispisujem nove. 'Dobra cura. Rekao sam Victoriji da bude tamo u pet. To joj je prvo otvorenje, pa je moraš uputiti. Ja ću doći s Tomom u sedam.'
'Svakako.'

Patrick se vrati u ured, a ja otvaram mailove, listajući poruke koje ili brišem ili na njih odgovaram, već prema potrebi.