OPSESIJA

Dobrodošli u senzualni svijet trilogije 'Moj muškarac'

23.04.2014 u 19:19

Bionic
Reading

Dobrodošli u senzualni svijet trilogije 'Moj muškarac'. Roman 'Opsesija' u izdanju biblioteke Fokus prvi je dio erotske trilogije 'Moj muškarac' koja je osvojila svijet. Idealno štivo za ljubitelje E.L. James i Sylvije Day

Mlada i samosvjesna dizajnerica interijera Ava O’Shea i ne sluti što je čeka na prvom sastanku u Zamku. Vjeruje da je riječ o običnim konzultacijama s nekim vremešnim bogatašem iz provincije, no njezin život naglavačke okreće Jesse Ward, neopisivo privlačan i bogat nasljednik raskošnog posjeda.

Ava nije svetica, niti mu se takvom želi prikazati, no svijet strasti i neslućene požude koji se otvara pred njom u hipu je pretvara u ovisnicu. Jesse je silno dominantan i prepun samopouzdanja, ali i zastrašujućih tajni.

Zavođenje se pretvara u igru živaca, sklapanje mozaika koji se Avi možda i neće svidjeti...

Jodi Ellen Malpas rođena je i odrasla u Northamptonu, gdje i danas živi s obitelji. Radila je u očevoj građevinskoj tvrtcii pokušavala ignorirati ideju o trilogiji Moj muškarac sve dok to više nije bilo moguće. Pronašla je vrijeme i hrabrost da potakne svoju kreativnu žicu pa je rođen lik gospodina Jesse Warda, gospodara Zamka. Dočekale su je nevjerojatne reakcije žena diljem svijeta i ubrzo je trilogija Moj muškarac postala svjetski izdavački fenomen.