TAKO JE ZGODAN

Je li on najseksi zaštitar na svijetu?

09.04.2014 u 12:09

Guilherme Leao

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Zgodni Guilherme Leao, zaštitar u podzemnoj željeznici u Sao Paulu službeno je proglašen najseksi zaštitarom na svijetu. A ako i najmanje sumnjate u tu odluku, pogled na njegove fotografije sigurno će vas razuvjeriti

Turistička internetska stranica vejasaopaulo.com provela je prilično zanimljivo istraživanje u kojemu su se bacili u potragu za najseksi muškarcem koji radi kao zaštitar, a pobjedu je uvjerljivo odnio Guilherme Leao iz Sao Paula.

Visok 182 centimetra, zelenooki Guilherme svojim izgledom mnoge je oborio s nogu, a pred njegovim pogledom rijetko tko ostaje ravnodušan. Nakon što je uvjerljivo odnio pobjedu, tamnokosi Guilherme postao je prava internetska senzacija, a njegov profil na Instagramu broji već više od 20 tisuća sljedbenika.


Otkako je proglašen najseksi zaštitarom, Guilherme na radnom mjestu u podzemnoj željenici Sao Paula nema mira; brojni mu prilaze i žele se fotkati, a kaže kako titula najseksi muškarca donosi i određene probleme. Zbog brojnih obožavateljica koje se žele fotografirati s njim, ovaj zgodni Brazilac ne uspijeva na vrijeme obaviti sve svoje svakodnevne radne zadatke.

U intervjuu za Veja Sao Paulo, Guilherme kaže kako mu je želja uspjeti kao model, a htio bi se okušati i kao glumac, a možda čak i studirati. I da, na žalost mnogih, zgodni Guilherme je u vezi.