ČIŠĆENJEM DO SEKSA

Za Erica Banu kućanski poslovi su najjači afrodizijak

13.08.2009 u 11:25

Bionic
Reading

Za australskog glumca hrvatskih korijena Erica Banu čišćenje kuće je snažan afrodizijak, a zgodni glumac otkriva da je najlakši način da se dođe do ženskog srca ili kreveta – čista kuća

'Dobro se snalazim u kućanskim poslovima. Ne kradem zasluge svojoj supruzi, ali i ja čistim. Otkrio sam da čišćenje i pospremanje ženama može biti jači afrodizijak od trbušnjaka', pohvalio se 41-godišnjak koji uživa status seks simbola. No ta mu uloga, priznaje, ništa ne predstavlja.

'Kao i svi drugi, i ja imam dana kada imam dobru frizuru, nosim odijelo i osjećam se zgodnim, a dva dana kasnije, kad se pogledam u ogledalo, pomislim da nikad više ne bih dobio neki posao da me netko takvog vidio', priznao je Bana koji bi volio da je status seks simbola dobio barem 20-ak godina ranije. 'To mi je stiglo 20 godina prekasno. Bilo bi zabavno da mi se to dogodilo dok sam bio u školi ili kada sam imao 20 godina, ali to danas nije nešto što shvaćam ozbiljno', otrkio je za britanski Cosmopolitan.

Bana je u braku sa suprugom Rebeccom već 12 godina i imaju dvoje djece, 11-godišnjeg sina Klausa i osmogodišnju kći Sophiu.