SVE PROBAJTE

Uradite ovo u seksu i nikada nećete zažaliti

26.02.2014 u 08:27

Bionic
Reading

Kad je seks u pitanju, za nekim stvarima ne treba žaliti. Treba ih iskusiti i ispuniti svoje fantazije. Seks sa starijom ženom, seks u avionu, ples u krilu i još puno seksi iskustava nalazi se na listi stvari koje u životu trebate probati

Od skandaloznih cura s kojima trebate izlaziti, do nevjerojatnog seksa koji trebate iskusiti, evo top deset stvari koje možete uvrstiti na listu.

Ples u krilu

Seks utroje mnogima će ostati samo fantazija, no zamjena za ovu vruću maštariju svakako može biti posjet noćnom klubu s partnericom i naručivanje plesa u krilu. Iskustvo utroje, a opet ne tako intimno da naruši odnos.

Seks u avionu

Priznajte da ni to ne bi bilo loše iskustvo. Skučen prostor na tko zna koliko metara nadmorske visine. Vrijedilo bi se potruditi i iskusiti seks koji je većina vjerojatno vidjela samo na filmu.

Veza s divljom djevojkom

Seksologinja Gloria Brame tvrdi da svaki muškarac mora barem jednom u životu izlaziti s profesionalnom striptizetom ili zvijezdom erotskih filmova ili barem curom sklonom skandalima koja će im pružiti drugačiji tip veze i odnosa.


Seks na otvorenom

Dizala, stepenice, garderobe. Ako vas seks u javnosti zastrašuje, nađite neko rješenje između i probajte seks na balkonu. Sjajna ravnoteža rizika i sigurnosti.

Romansa za jednu noć

Suočite se s realnošću. Jednog dana možda ćete naći idealnu ženu, s njom se vjenčati i nikada više nećete biti ni s kim drugim. Stoga svakako barem jednom u životu prije toga morate probati što je to seks za jednu noć. Seks za jednu noć spontan je, eksplozivan, bez obveza, seks koji možda nećete moći iskusiti sa ženom s kojom ste u ozbiljnoj vezi.

Studija sa Sveučilišta Durham pokazala je kako se muškarci nakon seksa za jednu noć 'osjećaju više seksualno zadovolji i samopouzdani'.

Seks i vezanje

Po uzoru na 'Pedeset nijansi sive', postavite igru, ali neka žena bude ta koja će zavezati muškarca i preuzeti kontrolu. Tek tada ćete iskusiti pravo uzbuđenje i novo iskustvo. Žena preuzima moć i dominaciju. Neka vas zaveže, stavi povez na oči. Lezite i prepustite joj se.

Snimite seksi film

Nađite djevojku ili aktualnu curu koja će na to pristati, i snimite amaterski porno uradak. To će djelovati zbilja napaljujuće, glavni ste glumac u erotskom filmu i osjećat ćete se seksi više nego ikada u životu.

Probajte seks sa starijom ženom

Ugledajte se u zvijezde. Možda njihove veze nisu opstale, no Demi Moore i Ashton Kutcher, Jennifer Lopez i njezin mlađahni dečko, Madonna i njezini mlađahni dečki, sigurno dijele neke sjajne seksi uspomene.  Budite i vi mlađahni dečko i nađite barem jednom u životu iskusniju ženu. Dat će vam novi pogled na seks, sigurno.