OVO NE PALI ŽENE

Stvari koje muškarci u krevetu rade potpuno pogrešno

19.02.2014 u 22:43

Bionic
Reading

Samoga sebe smatrate izvanrednim ljubavnikom i mislite da će svaka žena seks s vama pamtiti za cijeli život? Koliko god bili samouvjereni, postoji velika šansa da ste u krivu

I dok određeni potezi u seksu neke žene bacaju u delirij, drugima to baš i nije tako drago. Zapamtite: svaka žena je različita i kada se radi o seksualnim željama, one se razlikuju od žene do žene, piše mensfitness.com. Nešto što jednu ženu uzbuđuje, drugu će dovesti do pitanja: 'Što radiš?!'

Ako je ovo malo poljuljalo vaše samopouzdanje, evo i pet najčešćih poteza u krevetu za koje su muškarci uvjereni da pale baš kod svake žene, a zapravo ih u sekundi ohlade poput ledenog tuša.

Profesionalac

Pripazite da ne postanete onaj frajer koji smatra kako vas proučavanje enciklopedija, knjiga o tantričkom seksu i Kama Sutri čini iskusnim ljubavnikom. Slabo i nedovoljno znanja može biti opasna stvar, no velika količina znanja u pogrešnim rukama je još gora stvar. Kao što je poznato, teorija i praksa su dvije sasvim različite stvari. Muškarac koji je siguran da može ženi priuštiti orgazam u totalnoj je zabludi. Naravno, tijekom seksa on može doprinijeti i pomoći partnerici da doživi orgazam, no ženin orgazam nije njegova zasluga. Muškarac snažno orijentiran k cilju i fokusiran isključivo na to da zadovolji partnericu na kraju će postići jednak rezultat kao i onaj koji je orijentiran isključivo na zadovoljenje vlastitih potreba.

Usmjeren na jednu točku

Ah, klitoris. Mjesto velike količine zadovoljstva, ali i hram brojnih zabluda. Je li klitoralna stimulacija dobra stvar? Naravno da je. No može li se pretjerati s dobrim stvarima? Naravno da može. I dok je klitoris poput magičnog gumbića, on zasigurno nije jedina osjetljiva točka na ženinom tijelu. Niti jedan seks ne bi trebao započinjati i završavati isključio na toj točki. Ako je ideja vaše predigre ta da joj jednostavno stavite ruku među noge i krenete prema klitorisu, nemojte se čuditi ako vaša partnerica odustane od seksa. Svaka žena ima svoj tajming, željeni tempo i slijed događaja. Stoga saznajte što i kako vaša partnerica želi i nemojte se suzdržavati od istraživanja njezinog tijela.
315825,309470,315703,315677
Buntovnik

Porno filmovi su fantazija. Mnoge stvari koje vidimo u njima mogu se činiti sjajnim, no kada se nađete jedan na jedan s partnericom, mogu biti poprilično poražavajuće. Ukoliko baš silno želite isprobati nešto što ste vidjeli u porniću, prvo razgovarajte s partnericom i tek onda, ako pristane, pozovite člana za seks u troje, pokažite seksualne igračke ili što već želite isprobati.

Neuredan i odbojan ljubavnik

Oni koji tretiraju vagine na vrlo neuredan, slinav i nimalo privlačan način, teško da će se ikad više približiti toj ženskoj najintimnijoj zoni. Ukoliko joj želite priuštiti oralni užitak, svakako u bilo kojem obliku izbacite slinjenje, uzdisanje, stenjanje i sve ostale 'fuj' zvukove i pojave.

Maratonac

Nemojte bespogovorno vjerovati u legende o sedmosatnom seksu, višestrukim orgazmima i sličnim pojavama. Nije svaka žena u stanju doživjeti višestruki orgazam niti ga nužno priželjkuje. Ponekad je bolja stvar da se prepustite vlastitom orgazmu nego da bezuspješno pokušavate partnericu navesti da još jednom doživi orgazam i na kraju da cijela akcija ostavi gorak okus u ustima. Činjenica je da seks ne mora nužno baš uvijek završiti njezinim orgazmom i sve dok to ne postane ponavljajuća i standardna pojava, sve je u najboljem redu. Radije se fokusirajte na 'igru', a ne na sam rezultat i zadovoljstvo će postepeno doći samo od sebe.