NAUČITE I PRIMIJENITE

Što je za žene dobar seks?

31.01.2014 u 08:05

Bionic
Reading

Žene jako dobro znaju što je dobar seks, a što nije. Vrijeme je da i vi otkrijete što to žene zaista smatraju dobrim seksom

Nije tajna da muškarci i žene drukčije doživljavaju seks i sve vezano uz njega. A što točno žene smatraju dobrim seksom? To je pitanje koje se mota po mnogih muških glava, a evo sada i odgovora na to.

Kvalitetna predigra

Ženama je predigra dio seksa. I kad razmišljaju je li nešto bio dobar seks, u razmišljanje uključuju i predigru. Kako ste je zaveli? Što ste joj govorili? Gdje ste je dodirivali? Kako ste je gledali? Sve je to ženama važno i ključno je za procjenu je li seks bio dobar ili nije.

Opuštenost i ugoda

Ovo je iznimno važno na početku veze kada stvari još možda nisu definirane. Žene vole znati na čemu su, a ako ne znaju, postaju anksiozne i napete. U takvom stanju ne mogu doživjeti orgazam pa je iznimno važno da je muškarac zna opustiti – što riječima, a što djelima. Ako to zna, ona će moći uživati u seksu i to će joj biti dobar seks.

Poznavanje erogenih zona

Svaka je žena različita i ono što pali jednu ne pali nužno i drugu. Svaka žena ima svoje erogene zone, a kada shvati da ih je muškarac otkrio i da zna što treba činiti s njima, takvog muškarca svrstava u kategoriju dobrog seksa.


Istraživanje i igrice

Iako na početku neće reći, a ni pristajati na neke neuobičajene stvari u seksu, žene maštaju o njima. S vremenom i kada se opuste, vole istraživati seksualnost i vole igrati igrice. Kad to mogu raditi s muškarcem, uživaju u seksu.

Klitoris

Zvuči nevjerojatno, ali mnogi muškarci ili ne znaju gdje je klitoris ili ne znaju kako ga stimulirati. Za žensko zadovoljstvo klitoris je ključan. Kada muškarac točno zna što treba raditi s njim, žena može doživjeti vrhunac za vrhuncem. Treba li posebno napominjati da to ulazi u kategoriju dobrog seksa?

Jezik je važno oružje

Uz mozak, jezik je najvažniji seksualni organ. Zašto? Uz pomoć njega se govore prave riječi, on je zaslužan za ljubljenje, ali igra i veliku ulogu u oralnom zadovoljavanju žene. Dakle, ako se ne znate služiti jezikom, hitno naučite, jer dobar jezik je dobar seks, ma koliko mi šutjeli o tome.