SEKSI LISTA

Šteta je ne probati ovakav seks barem jednom

15.01.2014 u 07:23

Bionic
Reading

Vjerojatno većina ima neke tajne želje kad je seksualni život u pitanju. Evo popisa želja i maštarije koje biste htjeli da se ispune

Za neke sretno oženjene možda je kasno za seks utroje ili seks za jednu noć. No za one koji su još slobodni ili u paru, a uspiju privoljeti partnera, evo liste seksualnih iskustava koja morate probati u životu.

Seks na javnom mjestu
Seks u najmračnijem kutu kina, u javnom parku, u automobilu, u moru na prepunoj plaži. Prakticirajući ovakav seks, morate biti iznimno diskretni i nikako ne smijete izazivati sumnju. Obucite dugačku suknju, sjednite mu u krilo ili kako god želite, no budite oprezni i obazrivi prema drugima.


Igranje uloga
Želite biti nevina djevojčica koju je zaustavio policajac ili profesorica koja će kazniti nevaljalog studenta. Za potpuni doživljaj odjenite se kako biste dočarali atmosferu i uživjeli se u uloge. Pretvarajte se da ste nešto što niste. Možda ćete na početku prasnuti u smijeh, no vrijedi isprobati.

Seks za jednu noć
Usputan seks s atraktivnim strancem. Ovo može biti vrlo oslobađajuće iskustvo. Opustiti se i ostvariti fantazije s nekim nepoznatim koga više nećete vidjeti. Bez emocionalne prtljage, bez obveza. Ako ste u braku, dogovorite se s partnerom da se nađete u baru i bez riječi obavite jedan brzi seks bez riječi u hotelskoj sobi.

Snimite kućni video
Jeste li se ikada zapitali kako izgledate dok vodite ljubav? Odjenite seksi rublje i visoke potpetice, postavite svjetlo, upalite kameru i prepustite se užitku. Kasnije kad budete htjeli ili trebali uzbuđenje, pogledajte s partnerom taj video. Da biste iskusili snimanje seksa, morate imati potpuno povjerenje u partnera.

Seks s osobom istog spola
Seks s osobom istog spola potpuno je drugačije iskustvo. Seks dviju žena je nježniji, mekši, podatniji, a partner će biti iznimno zadovoljan ako mu date da malo proviri.

Analni seks
Razmislite o ovom 'ulazu' užitka. Ako već niste, ovo je svakako seks koji biste trebali probati barem jednom u životu. Možda vam se svidi. Uzmite dovoljno vremena, ne žurite i ovo može biti zanimljivo iskustvo užitka.