PUCA ADRENALIN

Ovakav seks je čisti užitak

12.01.2014 u 09:13

Bionic
Reading

Ono što su pizza, pomfrit i odrezak u svijetu hrane, to je brzi seks u seksualnom životu. Slatki, mali grijeh, jednostavan užitak

Kako biste uživali u seksu na brzinu, trebate pažljivo odabrati lokaciju, ali i biti na oprezu da vas ne uhvate, što dodatno pojačava užarenu atmosferu i uzbuđenje.

Evo nekih prijedloga seksa na brzinu.

U kupaonici ostavite malo tuš uključen, bar ispočetka kako biste napravili vruću atmosferu. Brzinski seks ispod tuša obećavajući je i poseban.

U njegovu (vašem) uredu, naravno ako imate privatni biznis ili potpuno izoliranu sobu. O tome većina vjerojatno još uvijek samo sanja, no možda ovaj brzinski, riskantni seks uskoro i ostvarite.


U autu Kada se drugi put budete vozili na dulju lokaciju i uhvati vas mrak, razbudite se jednim brzim seksom, koji će osvježiti putovanje.

U kući svojih roditelja Dobar razlog za ovaj seks jest taj što morate biti jako brzi da vas ne uhvate, a i dok boravite kod njih tijekom, recimo, godišnjeg, nemate nužno apstinenciju. Naći ćete sigurno neki zgodan trenutak za brzinski seks.

Hotelski WC Ako želite injekciju strasti, nađite se na piću u hotelskom predvorju i pozovite ga da se na jedno vrijeme izgubite iz vida i posjetite hotelsku kuoapnicu. Naravno, poželjno je da budete što tiši i brži. I ovaj seks ćete garantirano pamtiti cijeli život.

Bilo gdje vani Ako baš želite prakticirati seks na otvorenom, budite stvarno brzi jer ipak ste goli u javnosti. No ne zaboravite ponijeti deku jer pijesak, kamenčići ili čak trava mogu biti neugodni pa čak i bolni. Ali to je obećavajuće iskustvo. Čekajte dok svi pomalo ne zakunjaju i budite ekstra brzi.

U WC-u aviona To bi moglo biti jedno riskantno, ali nezaboravno iskustvo. Čekajte dok svi pomalo ne zakunjaju i budite ekstra brzi.