Ljubav i seks VJEČNA TAJNA

Samo ste prijatelji ili ima još nečeg među vama?

  • Autor: D. J.
  • 21.7.2009 21:58:10
  • 22.7.2009 8:00:00

Postoje prijatelji i prijateljice koji su nam puno više od toga, ali možda nismo ni svjesni jer ne prepoznajemo jasne signale koje si šaljemo

Interna komunikacija
Obožavate se šaliti u društvu, ali tako da se samo vas dvoje razumijete, dok ostali pokušavaju dokučiti o čemu se zapravo radi. Neke šale i vicevi smiješni su samo vama, a i vaši nadimci koje ste si obostrano dodijelili samo vi razumijete i njima se smiješite.

Dodiri
Nijedan dodir između vas nije slučajan jer netko od vas dvoje to ipak jako želi, a možda čak i oboje. Međutim kao prijateljima, to su još uvijek samo 'slučajnosti' koje vam oboma prijaju. Što češće, to vam je draže.

Telefon
Osim učestalog telefoniranja kada i gdje ćete se danas opet naći, imate veliku potrebu i želju stalno slati SMS-ove i obavještavati drugu stranu o svojoj trenutnoj aktivnosti ili šali koju ste upravo čuli.

Nestrpljivost
Pokušavate zaspati, ali se još potajno nadate da će zazvoniti telefon. Probudili ste se i odmah se hvatate za slušalicu da čujete kako je protekla noć na drugoj strani, je li bilo kakvih zanimljivih snova, kakvi su za danas planovi i slično.

Druženje
Svakodnevno se vidite, smijete se istim šalama, izlazite na ista mjesta, družite se s istim ljudima i nikako vam se ne rastaje…

Jasno je da vi niste samo prijatelji, već nešto puno više od toga. Nakon prvog poljupca sve će vam biti puno jasnije.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više