ŠTO ČINITI

Kad ovo naučite oralni seks bit će božanstven

16.10.2013 u 07:26

Bionic
Reading

Popularna poza 69 u nekim on line istraživanjima otkriveno, je i nije baš omiljena ni seksi iako je prati takva reputacija. Za eksplozivan oralni užitak bitno je nešto drugo

Kako bi pojačali stimulaciju evo što trebate činiti.

Pronađite pozu koja vam najviše odgovara
Vjerojatno ste iskušali mnogo poza, a nije vam promakla ni ta famozna 69. Nakon nekoliko pokušaja sami ćete najbolje procijeniti koja vam je pružila najviše zadovoljstva. Neko voli gore, netko dolje, netko sa strane. Izbor je vaš.

Ne budite lijeni
Uzvratite suprotnoj strani jednakom strasti i žestinom. Ako se umorite, upotrijebite ruke, maštu. Svi vole različitosti. Uostalom tako ćete saznati što vam oboma najviše odgovara.

Uživajte u stimulaciji
Možete malo zaustaviti akciju i skrenuti s puta. Ozbiljno. Ne morate raditi dvije, tri stvari odjednom kako bi seks bio eksplozivan. Uzmite malo pauze i usporite akciju.


Ne zaboravite da imate nešto u ustima
Imajte na umu ovo, posebno ako vam se sprema vrhunac. Pustite ga. Siguran način da užitak pretvorite u horor je da ga tijekom vrhunca još uvijek stimulirate.

Zauzmite pozu u kojoj se potpuno predajete
To je poza u kojoj ćete mu se potpuno predati i u kojoj će imati najbolji pregled svih vaših erogenih zona. Fantastična je jer možete kontrolirati pritisak.

Poigrajte se hranom
Osim što je napaljujuće gledati ženu kako se poigrava hranom, ona jednako dobro može poslužiti kao seksualno pomagalo. Bilo da koristite šlag, čokoladu, ili neke okuse poput mentola koji će dodatno pojačati osjetila