SAMO ZA ODVAŽNE

Možete li zamisliti seks na ovim mjestima?

04.11.2013 u 22:46

Bionic
Reading

Vrijeme je za nova seksualna iskustva koja ćete najlakše steći odabirom novih mjesta za seks

Mnogi svjedoče o nezaboravnim iskustvima koja su otkrili na neuobičajenim mjestima za seks. Jeste li i vi dovoljno hrabri i odvažni da se upustite u takvo što? Donosimo vam nekoliko super prijedloga, a popis slobodno možete nadopuniti i sami.

U maminoj i tatinoj sobi
Prema mišljenju mnogih, seks u roditeljskoj sobi pruža iskustvo koje se dugo pamti. Ulazi u sferu zabranjenog voća, a zna se da je to najslađe. Seks u roditeljskoj sobi vraća vas u djetinjstvo, ali s naglaskom na 'odraslim' aktivnostima.

Po noći u šumi
Zaputite se u šumu kad padne mrak. Pomalo zastrašujući zvukovi, miris šume i tama učinit će svoje. Probudite će se sva osjetila, a seks će biti na rubu zadovoljstva i straha. Možda nije iskustvo koje ćete prakticirati svaki dan, ali barem jednom u životu trebali biste ga si priuštiti.

U šatoru
Neke pripadnice nježnijeg spola možda nisu lude za spavanjem u šatoru, ali to može biti sjajno iskustvo. Zašto? Priroda oko vas potiče primitivne nagone i pruža određenu dozu sigurnosti, a sve se odvija u malom šatorskom prostoru. Nema druge nego da se dobro stisnete.


Na balkonu
Mnogi se kunu da je seks na balkonu nezaboravno iskustvo. Vas dvoje goli i uzbuđeni u nekom svom svijetu dok se realni život odvija oko vas. Savršen spoj nespojivog. Možda je baš zato seks na balkonu tako dobar.

Na perilici za rublje
Seks na perilici za rublje isprobali su mnogi i kažu da je nezaboravno iskustvo. Naravno, perilica mora biti uključena. Zašto? Prati ritam tijela i uzbuđenje dovodi do vrhunca. Pomalo neobično, ali vrlo učinkovito!

U parku

Ako imate imalo avanturističkog duha u sebi i palite se na adrenalin, park je za vas pravo mjesto. Seks u parku uzbudljiv je i nepredvidiv. Uvijek netko može naići, ali u tome baš i je čarolija. Nije za svakoga, samo za odvažne.