NEZABORAVNA AKCIJA

10 zapovijedi oralnog seksa

23.09.2013 u 11:32

Bionic
Reading

Uz nekoliko pravih savjeta, znat ćete zadovoljiti svog voljenog najbolje na svijetu

Čak i ako mislite da znate kako se oralno zadovoljava muškarac, pročitajte ove savjete stručnjaka, možda ipak još nešto naučite.

Bez zubi!
Nipošto, ali nipošto ne upotrebljavajte zube! 'Možete griješiti u mnogo toga, posebno dok ste početnice, ali morate znati – zubi ne dolaze u obzir. To je dosta logično s obzirom na to da je riječ o vrlo osjetljivom muškom organu, a zubi ne idu s nečim osjetljivim', naglašava američka seks blogerica Rosmary.

Napustite zonu ugode
Znate li kad se događaju čudesne stvari? Kad napustite zonu ugode! Tako je i kod oralnog seksa. Budite otvoreni i za one savjete koji vam se na prvu čine čudno i pomalo perverzno. Seksolozi kažu da je to samo prva reakcija, a kada je prevladate, slijedi veliki užitak.

Iskoristite jezik

Jezik je vaše najjače oružje u seksu! Da važne su usne i ruke, ali jezik ima glavnu ulogu i zato ga se nemojte bojati upotrijebiti. Upravo jezik je onaj alat koji će vašem partneru donijeti najviše zadovoljstva.

Morate dobiti rat, a ne samo bitku
Nije nimalo jednostavno zadovoljiti muškarca. Mnoge žene umore se pa se zaustave na pola puta. U redu je da stanete i uzmete odmor kad vam je potreban, ali nije dobro ako se to stalno događa. Dovedite ga do kraja, morate dobiti rat, a ne samo bitku!

Testisi su dio priče
Nemojte zaboraviti na njegove testiste. Kad ga oralno zadovoljavate, onda i njima morate pružiti dužnu pozornost. Upotrijebite ruke, usta, jezik, ali – nježno!

Važno je uživati
Da, oralno zadovoljavanje obično zadovoljava jednu stranu, ali to ne znači da ne možete uživati i vi koji to zadovoljstvo pružate. Zasigurno ima dijelova koji vas uspaljuju pa tu i tamo možete dodirnuti i sebe.

Budite zdušno u tome
Ne pristajte na oralni seks ako niste zdušno u tome. Ako to radite reda radi, to se i vidi i osjeti. Biste li željeli da netko to vama tako radi? Dakle, prionite na posao s dušem i srcem.

Ugriz ljubavi
Nježno grickajte kožu lagano između usana i zuba. Vjerovali ili ne, to će potaknuti njegove živčane završetke.

Ritam je bitan

Vrlo je važan i tempo pa svakako kombinirajte brzine. Različitim ritmom gradite iščekivanje što je jedan od osnovnih sastojaka sjajnog oralnog seksa.

Igra toplo- hladno
Pokušajte s ovima: prije oralnog seksa u usta stavite kockice leda, dobro ohlađeno voće ili saldoled. Toplina usta kombinirana s povremenim valovima hladnoće od leda, odvest će ga u potpuno drugu dimenziju.