VAŽNI NAPUTCI

Kako se seksati u avionu?

21.09.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Seks na zabranjenim mjestima jedan je od najuzbuđujućih, a ako razmišljate o seksu u avionu, prije negoli se odvažite, pročitajte najvažnije naputke kako biste izbjegli katastrofu

Za sve one željne ekstremnog seksa, imajte na umu da seks u avionu baš i nije legalan, a no ako baš želite pokušati, držite se nekoliko osnovnih pravila.

Noćni letovi
Tijekom ovih letova najveći broj putnika je u dubokom snu, a samim time je manja šansa da vas netko ulovi. Osim toga, čim manji broj putnika koristi zahod, mjesto za brzopotezni seks bit će barem nešto čišće, piše Glamour.

Tajming je imperativ
Ako niste na noćnom letu, s akcijom pričekajte dok stujardese počnu posluživati pića te krenu prema stražnjem dijelu aviona. Pića se obično počinju posluživati od početka aviona, a ljudi tada rjeđe odlaze na zahod.



Seks na stojećke je jedina opcija

Osim ako ne želite sjesti na zahodsku školjku ili pak klečati na prljavom podu, jedina opcija koja vam preostaje je seks stojećki. Neka se vaša partnerica okrene leđima prema vratima i ruke stavi na vrata, njezinu odjeću samo malo spustite, a svoj patent samo otkopčajte, tako ni vi ni vaša odjeća nećete dolaziti u dodir s tim prostorom aviona koji baš, iskreno govoreći, nije čist.

Budite oprezni prilikom ulaska i izlasaka iz zahoda
Idite jedan po jedan, ne zajedno. Ako vas ulove, recite da je jednom od vas bilo loše te da mu je drugi priskočio u pomoć.

Budite brzi
Ako se zadržite dulje od 15 minuta, izazvat ćete sumnju. I, naravno, budite spremni razdvojiti se u sekundi, zadnje što želite je da vam penis zapne u zatvaraču hlača.