ODGOVOR NA VJEČNO PITANJE

Konačno otkrijte što žene žele od muškaraca

18.09.2013 u 16:12

Bionic
Reading

Muškarci se često žale da su žene enigma te da ne znaju što žele. Sada je to demistificirano i nema više razloga za žaljenje nego samo za pravu akciju!

Muškarci i žene su različiti. Upravo zato vrlo često dolazi do nesporazuma, jer što je jasno jednoj strani, ne mora nužno biti jasno i drugoj. Muškarci se zato često žale da je ženama nemoguće udovoljiti jer nikako ne mogu znati što one žele. Sada je to konačno otkriveno i to zahvaljujući brojnim istraživanjima.

1.Žene vole kad su muškarci - muškarci, ali jednako tako vole i kada uvažavaju njihovo mišljenje i ne glume cijelo vrijeme superiorne mužjake.

2.Muškarci koji vole djecu i životinje ženskom su rodu najprivlačniji. Čak i ako ona ne želi ni dijete ni psa, takav će joj muškarac biti privlačan.

3.Žene nisu svetice. Tu i tamo vole dobiti seksi SMS-ove ili e-mailove. Iznenadite ih time pa će i one iznenaditi vas.

4.Kad je tužna ili pod stresom, pružite joj utjehu i podršku.

5.Nitko ne voli kada mu se laže. Povjerenje je stvar koja se teško stječe, ali vrlo lagano gubi. Sjetite se toga kada idući put poželite nešto slagati.

6.Žene ne žele seks uvijek. Ponekad imaju dane kada se osjećaju debelo, kada su pod pritiskom na poslu ili ne osjećaju bliskost prema partneru. Tada jednostavno nisu za seks, ali ako vi ipak inzistirate, svakako će pomoći da ih prije toga saslušate te im kažete da su lijepe i poželjne.

7.Žene žele da muškarci pamte važne datume. Budući da danas na svijetu postoji vrlo razvijena tehnologija, nema razloga da ne iskoristite memoriju svojih uređaja, ako već ne možete svoju. Dakle, memorirajte u mobitele važne datume i iznenadite ih svojom pažljivošću.

8.Žene vole muškarce koji se brinu o svome izgledu i zdravlju. Lijenost nije privlačna, kao ni opušten trbuh. Povedite računa o sebi pa će vas i ona tako tretirati.

9.Iako su žene ponekad ljubomorne kada im partner gleda drugu ženu, to ne znači i da su mentalno bolesne. Žene ponekad samo trebaju potvrdu svoga muškarca da su mu i dalje poželjne čak i ako im tijelo ne izgleda kao s naslovnice nekog časopisa.

10.Ženama nedostaje onaj lepršavi osjećaj s početka veze. One vole kad im darujete cvijeće, čokolade, seksi rublje, putovanja za vikende i još mnogo toga. Mnogi muškarci to prestanu raditi kada osvoje ženu, a ne bi trebali.

11.Ženama je jedna od najseksipilnijih stvari kod muškaraca kada im kuhaju. Ili pospremaju stan. Ili naprave bilo kakav posao koji će njoj olakšati dan. Učinite to stoga s vremena na vrijeme.

12.Žene vole dugu predigru. Istina, žene nemaju ništa ni protiv seksa na brzaka, ali pravi doživljaj za njih je duga predigra uz mirisne svijeće, laganu glazbu i nježnu masažu. Ako želite pored sebe zadovoljnu ženu, priredite joj ponekad takav tretman.