PRIVLAČE NAS KOLEGE

Na radnim mjestima sve više seksualnih afera

21.06.2013 u 10:15

Bionic
Reading

Iako je uobičajeno vjerovanje da su šefovi često intimni sa svojim niže rangiranim zaposlenicama, to se ipak pokazalo netočnim

Istraživanje Business Insidera, u kojemu je sudjelovalo 2500 ljudi, pokazuje da je seksualna privlačnost na poslu prilično uobičajena stvar. Naime čak 90 posto ispitanika priznalo je da ih seksualno privlači netko od kolega, a 85 posto ispitanika maštalo je o seksu s kolegama.

Većina ispitanika smatra da se seksualne afere događaju na poslu, a podaci to i pokazuju – 54 posto ispitanika seksalo se barem jednom s kolegom ili kolegicom na poslu. Ipak, ispitanici smatraju da se neke granice ne bi trebale prijeći, a to se prvenstveno odnosi na seks nadređenih sa zaposlenicima.

Iako je uobičajeno vjerovanje da su šefovi često intimni sa svojim niže rangiranim zaposlenicama, to se ipak pokazalo netočnim. Naime istraživanjem je otkriveno da je to prakticiralo tek 13 posto ispitanika.

Oni koji su se upustili u aferu na poslu, otkriva istraživanje, seksali su se baš u uredu, ali nisu bili uhvaćeni. S obzirom na sve podatke, očito je da su radna mjesta postala idealno okružje za seksualne afere. Stručnjaci vjeruju da je to zato što ljudi sve više vremena provode na poslu.