UOČITE NA VRIJEME

Ovo su znakovi da vas partner vara

19.06.2013 u 09:30

Bionic
Reading

Postoje još brojni znakovi koji otkrivaju da vas partner vara, samo trebate dobro otvoriti oči

Vara li vas suprug? Marilyn Stowe, britanska odvjetnica specijalizirana za razvode, možda zna odgovor na to pitanje. S desetogodišnjim iskustvom u pravnim zavrzlamama razvoda, Stowe kaže kako postoje jasni znakovi koji otkrivaju prevaru.

Je li vam u posljednje vrijeme predložio da razdvojeno odete ne godišnji odmor ili pak vikend putovanje? Možda vam je dobronamjerno predložio da otputujete sami nekamo na par dana kako biste se odmorili? Poznata odvjetnica kaže kako to zapravo može značiti da želi kuću za sebe kako bi se mogao nalaziti u miru sa svojom ljubavnicom.

Naravno, to nije jedini znak. Spominje li partner često određenu kolegicu s posla? Ako primijetite da svako malo izgovara neko žensko ime u neobaveznom razgovoru, to može biti znak da ima aferu s njom. 'Podsvjesno vas uspoređuje s njom. Usto, ima osjećaj da je pametan i moćan jer je spominje pred vama, a vi ništa ne shvaćate', objasnila je Stowe.

Prema njezinim riječima, postoje još brojni znakovi koji otkrivaju da vas vaš muškarac vara – pažljivo čuva svoj mobitel, skriva račune od kartica, izbjegava seks, počinje se jako brinuti o svojemu izgledu… Ako primijetite nešto od navedenoga, savjetuje Stowe, suočite ga s dokazima, a potom mudro razmislite što ćete poduzeti.