POSVE OTVORENO

Kakve frizure 'tamo dolje' imaju slavni frajeri?

10.07.2013 u 07:12

Bionic
Reading

Beauty trendovi već odavno nisu rezervirani samo za žene te se za njima često povode i muškarci. Tako je i po pitanju njegovanja intimnih frizura. Velik dio celebrity frajera oboružao se britvicama i ponosno fura 'muške brazilke', dok neki dlačice prikrivaju bojom ili pak njeguju posve prirodni look

Kako tvrdi Exposay.com, niti holivudski muškarci ne zanemaruju njegovanje frizura 'tamo dolje'. Tako Ben Stiller, Jack Black i Sean 'P. Diddy' Combs češće posežu za bojom kojom izbjeljuju dlake nego za britvicom. Ove holivudske face navodno su potpuno impresionirane bojom za dlake na intimnom području, pa je Sean Combs jednom prilikom bio toliko zadivljen učinkom da je proizvođaču poslao pismo zahvale.

Prirodnu intimnu frizuru prakticira i komičar Seth Rogen koji je svojevremeno pozirao i za naslovnicu Playboya. 'Cijeli život se borim s dlakama na intimnoj zoni. Imao sam naviku šišati ih, no one su rasle brže nego sam se snašao, a onda sam odlučio jednostavno ih pustiti da rastu i zatim ih zavezati u pundžu', u šali je rekao Seth u 'The Tonight Showu' Conana O'Briena.

Zaručnik Jennifer Aniston, Justin Theroux, pozirajući za jedan magazin nisko spuštenih hlača i bokserica pokazao je rubni dio svog grmića. Čini se kako Justin, bez obzira na trend uklanjanja svih stidnih dlačica, ostaje pri klasičnoj frizurici te svoj grmić vrijedno održava.

Za razliku od Justina, zavodnik Ryan Reynolds pravi je sportski i trendi tip, pa je tako na naslovnici Entertaintmenta ponosno pokazao svoje uredno podšišane dlačice na prsima te gotovo nevidljive dlačice na intimnom području.

Slično kao i Ryan, poznati pjevač Adam Levine za samoga sebe kaže kako je ekshibicionist te da je vrlo otvoren po pitanju vlastite seksualnosti. Tako je za britanski Cosmopolitan pozirao posve gol, dok mu najintimnije mjesto od pogleda skriva provučena ženska ruka, no i to je sasvim dovoljno da se može zaključiti kako Adam intimnu frizuru vjerno održava, a prirodni izgled kod njega ne dolazi u obzir – sve je uredno, podšišano i svaka dlaka na svome mjestu.

Za razliku od samouvjerenog Levinea, zvijezda 'Sumraka' Robert Pattinson kaže kako se u vlastitom tijelu baš i ne osjeća ugodno, no to ga nije spriječilo da pozira u nisko spuštenim hlačama i krznenoj bundi te golog torza. Osim toga, pokazao je Pattinson da njeguje prirodni bujni grmić, kao i Pete Doherty koji je potpuno gol pokazao posve prirodnu frizuricu tamo dolje. Baš i kao Jared Scott na naslovnici Voguea za koju je pozirao u raskopčanom odijelu ponosno pokazavši, osim izgrađenih mišića, i posve prirodni bujni grmić tamo dolje.