OPSJEDNUTI SOBOM

Po ovom ćete znati da imate zahtjevnog muškarca

23.05.2013 u 09:56

Bionic
Reading

Metroseksualci, baš poput žena, vole paziti na njegu kože, frizuru ili izgled, a nova studija pokazuje da su zahtjevniji od svojih boljih polovica

Jedna od pet žena za svog partnera kaže da je zahtjevan kada su izgled i njega u pitanju, a nova studija pokazuje da se muškarci dure i više nego žene kada nešto ne ide kako su zamislili.

Neke od zamjerki modernim muškarcima te su da su razmaženi jer se ljute ako odmah ne dobiju odgovor na SMS ili ostaju dulje u kupaonici nego što su obećali.

Studija u kojoj je sudjelovalo 2.000 Britanaca pokazala je da je pola anketiranih žena reklo da imaju zahtjevne muškarce u tom smislu, a 19 posto smatra to neizdrživim.

Daily Mail piše da su među najvećim problemima njihovo ponašanje kada odmah ne dobiju ono što su željeli, poput odgovara na poruku ili e-mail, te pokazivanje nježnosti i ljubavi više puta dnevno.

Sedmo na listi je to da odbijaju obući odjeću koja nije markirana, a među top deset problema nalazi se opsjednutost izgledom

Istraživanje je također pokazalo da spojevi s metroseksualcima iziskuju više novca zbog finih večera, poklona i sličnih iznenađenja. Više od trećine ispitanika priznalo je da su zbog zahtjevnog partnera ušli u dugove.

Oko 80 posto reklo je da se često svađaju zbog tih problema, a 40 posto priznalo je da su na kraju prekinuli vezu zbog zahtjevnog partnera.