TAKTIKA ZA UŽIVANJE

Kako nagovoriti partnericu na jutarnji seks

30.06.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Jedna od mnogih različitosti između muškaraca i žena je i želja za jutarnjim seksom. Za razliku od žena koje takve aktivnosti više vole prakticirati navečer, muškarci obožavaju jutarnji seks

Takav poriv muškaraca najvjerojatnije je povezan s fenomenom noćne erekcije pa se muškarci bude s erekcijom i željom za jutarnjim seksom. Problemi nastaju kada žene odbijaju jutarnji seks, ali seksualni terapeuti naglašavaju da je sve u pristupu. Drugim riječima, ako muškarac odabere pravi pristup ženi, vrlo vjerojatno će uživati u jutarnjem seksu s njom.

Priprema počinje noć prije

Kako biste mogli uživati u jutarnjem seksu sa svojom partnericom, pripremite se noć prije. Stavite na noćni ormarić žvakaće gume ili bombone za osvježavanje daha jer jutarnji zadah neće baš oduševiti vašu partnericu. Prije odlaska na spavanje svratite u kupaonicu i olakšajte se kako to ne biste morali činiti odmah ujutro. I ne zaboravite u blizinu kreveta staviti prezervativ. Neka vam bude na dohvat ruke.

Namjestite unutarnji alarm

Ako želite jutarnji seks, vrlo je važno probuditi se ranije da ne biste bili nervozni jer morate žuriti na posao. Namjestite stoga svoj unutarnji alarm kako biste imali dovoljno vremena za jutarnje maženje. Najbolje je da se probudite prije svoje partnerice kako biste je mogli probuditi nježnim dodirima. Unatoč tome što ste vi potpuno spremni za jutarnju akciju, ne zaboravite da će njoj trebati nešto dulje vremena. Budite strpljivi i priuštite sebi i njoj sjajno jutro, ali i sjajan dan.

Probudite je nježno

Vaša partnerica zasigurno neće biti najsretnija ako ugleda vaš penis ispred lica čim otvori oči. Krenite pametno i polako.

Samo pravi pristup partnerici rezultira jutarnjim seksom

Dodirujte je nježno, poljupci neka budu blagi, a prstima se igrajte njezinom kosom. Ovaj senzualni pristup zasigurno će u njoj razbuditi dobro raspoloženje i želju za fizičkim kontaktom.

Recite joj da je seksi

Vaša partnerica najvjerojatnije se neće osjećati vrlo privlačno kad se probudi, stoga joj ne zaboravite reći da je lijepa. Čak i ako u tom trenutku mislite da je čupava i zgužvana od spavanja, obavezno joj recite da izgleda ljepše nego ikada te da je ludo želite. Ako vam smeta njezin jutarnji zadah, prišite joj s leđa jer to daje čak i dodatnu dozu senzualnosti.

Jutarnji seks za dobar dan

Jutarnji seks izvrsna je stvar za početak dana jer će vam oboma popraviti raspoloženje. Cijeli dan hodat ćete s osmijehom na licu, a na poslu ćete biti manje osjetljivi na stres. Za sve to se vrijedi potruditi, zar ne?