PAZITE ŠTO ŽELITE

Koje seksualne fantazije mogu završiti loše?

11.04.2013 u 11:49

Bionic
Reading

Imate seksualnu maštariju koju biste rado probali. Pripazite što želite. Stručnjakinja s područja seksualnosti Tracy Cox u svojoj novoj knjizi 'Što se dogodi kad se maštarije ostvare' (What Happens When Fantasies Come True), otkriva koje maštarije slobodno možete iskušati, a koje je najbolje ostaviti mašti jer mogu imati katastrofalne posljedice

Naime, u njezinoj novoj knjizi 30 žena otkrilo je svoja iskustva i koliko su seksualne fantazije koje su iskušale u stvarnosti utjecale na njihov život. Učinci su različiti; neke su unaprijedile seksualni život, a neke nisu baš prošle onako kako su zamislile.

Četiri fantazije koje će začiniti stvarni život

Seks u javnosti
Zabranjeno je voće najslađe. Ako ste diskretni i otkrijete samo strateške dijelove, u slučaju da budete uhvaćeni, brzo možete sakriti nedozvoljenu radnju, a osjećaj da radite nešto zločesto dodat će uzbuđenja.

Igranje uloga
Ako se znate kontrolirati i uživjeti u igru bez smijanja i prenemaganja, jednom kad shvatite bit igranja uloga, ova vam seksi fantazija može odlično začiniti intimni život.

Vezivanje
Sve dok oboje uživate i, naravno, unaprijed dogovorite pravila, što će onaj koji nije zavezan moći i smjeti raditi, vezivanje može biti jako zabavno.

Spanking
Budite razigrani, pomalo zločesti, ali ne pregrubi.

249080,249664,244501,250401
Četiri fantazije koje mogu loše završiti

Seks utroje
Svaka fantazija koja uključuje još jednog sudionika u stvarnom životu može poći opako krivo. Ljubomora je glavni problem, a neugodna iznenađenja drugi. Iako unaprijed možete dogovoriti sva pravila, realnost vas može itekako iznenaditi, navode sudionice u novoj knjizi Tracy Cox. Najgore je za sudionike koji se vole. Misle da mogu odvojiti seks od ljubavi, ali to je jako teško.

Snimanje seksa
Potajno se nadamo da ćemo izgledati kao profesionalci, no pravi seks je malo drukčiji; nema pravog osvjetljenja, kutova, montaže. Gledanje snimke može biti poguban za vaš ego.

Spavanje s nekim zabranjenim

Bilo da se radi o šefu, najboljem prijatelju vašeg dečka, možda može biti izvrsna fantazija, no u stvarnom životu vrlo lako će vam zakomplicirati život. Ostavlja gorčinu i osjećaj krivnje, a seks obično ne ispuni očekivanja, piše Tracy Cox.

Seks sa strancem
Ovakav seks potaknut je čistim nagonom, možda čak i alkoholom. Ne marite baš jedno za drugo i osjećaje pa bi posljedice mogle biti katastrofalne, posebno ako ne koristite zaštitu.