BOJA RAZOTKRIVA

Žene s jarkim ruževima imaju bolji seksualni život

15.06.2009 u 08:54

Bionic
Reading

Ako želite doznati kakva je žena koja vam se sviđa, pogledajte u njezine usne. Naime, najnovije istraživanje pokazalo je da boja ruža na ženskim usnama otkriva njezinu osobnost. Žene koje nose crveni ruž pune su samopouzdanja i imaju bolji seksualni život, dok žene sklonije svjetlijim tonovima crvene imaju dobru karijeru i svijetlu poslovnu budućnost

Pripadnice ljepšeg spola koje najviše vole tamnocrvene ruževe osjećaju se seksipilno i senzualno. Nježno ružičasti ruž nose sretne žene koje imaju odličan ljubavni život. Žene koje ne stavljaju ruž ili se odlučuju samo za prozirna sjajila nesigurne su i smatraju se manje privlačnima.

Istraživanjem je obuhvaćeno 3.000 žena, a čak sedam od deset žena priznalo je da boju ruža biraju prema raspoloženju. Tri četvrtine ispitanica naglasilo je da im nanošenje drugačije boje ruža pomaže u poboljšavanju lošeg raspoloženja.

Pjevačica Christina Aguilera crvenim ružem pokazuje da je sigurna u sebe

'Rezultati istraživanja pokazuju da boja ruža koju žena bira ima iznimno velik utjecaj na njezino samopouzdanje. Nanošenjem crvenoga ruža žene se odmah osjećaju bolje, sigurnije su u sebe i seksipilnije. Osim toga, crveni ruž daje ženama osjećaj da imaju sve pod kontrolom, stoga ta boja ruža nije strana uspješnim poslovnim ženama', izjavio je glasnogovornik internetske kozmetičke prodavaonice koja je i provela ovo istraživanje.

Tijekom istraživanja žene su otkrile koje boje ruževa najčešće koriste, a potom su odgovarale na pitanja o svom  samopouzdanju, sreći i uspjehu. Čak 55 posto ispitanica izjavilo je da im sam čin nanošenja ruža podiže raspoloženje ako su tužne. Otkriveno je i da većina žena posjeduje ruževe u pet različitih nijansi, a jedan uvijek nose u torbi.

Što boja ruža otkriva o ženama?

Sjajan ljubavni život
Svjetloružičasti
Koraljno crveni
Svjetlocrveni
Tamnocrveni

Loš ljubavni život
Boja fuksije

Poslovni uspjeh
Svjetlocrveni
Ljubičasti
Koraljno crveni
Boja fuksije

Poslovni neuspjeh
Svjetloružičasti

Nesigurnost u vlastiti seksipil
Bez ruža
Prozirni ruževi i sjajila

Samopouzdanje

Tamnocrveni
Svjetlocrveni
Ljubičasti

Nedostatak samopouzdanja
Bez ruža
Prozirni ruževi i sjajila

Sreća
Svjetloružičasta
Tamnocrvena
Boja breskve

Nesreća
Boja fuksije