OTKRIJTE NA VRIJEME

Ima li vaša veza budućnost?

21.03.2013 u 06:48

Bionic
Reading

Niste sigurni ima li vaša veza budućnosti? Zapravo već sada postoje signali koji vam to mogu otkriti

Mnogi se ljudi tijekom razvoda ili prekida duge veze pitaju zašto nisu obratili pozornost na signale koje su imali na početku svoje ljubavne priče. Ti su im signali pokazivali da nešto u odnosu nije u redu. Da su ih slušali, ne bi izgubili dragocjeno vrijeme. Ima li vaša veza budućnost? Provjerite prepoznajete li neke od navedenih situacija.

Veza bez veze
Kad malo bolje razmislite, on se zapravo i ne želi vezati, a to opravdava strahom i traumama iz djetinjstva. Zainteresiran je samo za fizički dio ljubavne veze, a ni na jednom drugom području odnosa ne pokazuje zainteresiranost. Ako ste u takvom odnosu, vrlo je vjerojatno da se vaša veza temelji samo na seksu, a to nisu zdravi temelji za budućnost.

Tajanstvena obitelj i prijatelji
Muškarci su vrlo oprezni u pogledu odabira žene koju će upoznati s obitelji i s prijateljima. Ako vas i nakon nekoliko mjeseci druženja ne upoznaje ni s obitelji, a ni s prijateljima, to može biti loš znak. Jeste li vi njega upoznali sa svojima? Ako ste odgovorili s da, velika je vjerojatnost da različito gledate na vezu. I opet, to nisu dobri temelji za budućnost.

Samački način života
U vezi ste, ali on i dalje živi kao samac. Odlazi redovito na nogomet s dečkima, subotom navečer s njima ide na pivo, a dvije večeri u tjednu je kartanje. Rijetko nešto zajednički čini s vama. Doslovce ga morate moliti da ode s vama u kino ili na izložbu. Normalno je da svatko od vas ima svoje interese, ali morali biste imati i neke zajedničke. Ako vaša veza izgleda tako da on živi svoj život, a vi zajednički, budućnost se ne čini tako svijetla.



Lijen je

On je neshvaćen i ne želi raditi na poslu na kojemu ne može iskoristiti svoj puni potencijal. Usto, ne želi raditi za tako malen novac koji nije ni siguran, a ni redovit. On ne želi raditi posao za koji se nije školovao i ne želi da mu šefuje netko 'gluplji' od njega. Ukratko – on ne želi raditi. No želi trošiti novac, i to onaj koji vi zaradite. Čini li vam se da vas s njim čeka blistava budućnost?!

Mamin sin
Njegova mama zna sve najbolje, ona najbolje kuha i ništa što kažete ili napravite ne može biti bolje od onoga što čini i govori njegova mama. Ako primijetite da često spominje svoju mamu, da joj dopušta beskrajne manipulacije i ako stavlja nju ispred vas, veza vam je na klimavim temeljima. Njegova majka uvijek će biti prva. Ako vam je to teško prihvatiti, budite sigurni da nemate budućnost.

Nedostatak poštovanja
Kako se on odnosi prema vama? Uvaža li vaše stavove koji nisu jednaki njegovima? Voli li se šaliti na vaš račun, posebno pred drugim ljudima? Ako netko za vas nema poštovanja, priča će se loše završiti po vas. Izgubit ćete godine i samopouzdanje. Primjećujete li takvo ponašanje u svojoj vezi? Ako je odgovor potvrdan, vaša veza nema sretnu budućnost.