ŽENE TO MRZE

Što to muškarci uporno krivo rade za vrijeme seksa?

18.01.2013 u 09:40

Bionic
Reading

Ako vam je partnerica spremna na seks s vama drugi, stoti ili pak 2000. put, očito je da nešto radite dobro. Međutim, uvijek postoji mjesta za sitne greške koje iritiraju partnericu i sprečavaju da seks bude fantastičan. Stoga vam donosimo sedam najčešćih stvari koje muškarci rade u krevetu koje žene mrze

Inzistirate da joj pružite oralni seks
Žene nisu uvijek raspoložene za oralni seks. Muškarci će u većini slučajeva uvijek prihvatiti oralni seks od partnerice, točnije kada god imaju priliku za to. No žene se ponekad jednostavno ne osjećaju raspoloženo da prime oralni seks. Razlozi tome mogu biti brojni; možda partnerica nije stigla obaviti depilaciju, ili ima menstruaciju ili pak priželjkuje odnos u kojemu se gledate oči u oči. Kako god, nemojte zahtijevati da joj pružite oralni seks ako kaže da nije raspoložena i nemojte zahtijevati na objašnjenju. Jednostavno taj dio preskočite i bacite se na druge vruće igrice, piše modernman.com

Predugo trajanje
Žene vole seks, no nakon trajanja od kakvih 10 ili 20 minuta akcije, žene su u većini slučaja na rubu orgazma. Međutim, ako se to gibanje ispod plahti odulji, žena će se u najvećem broju slučaja početi se pitati radi li nešto krivo. U slučaju da seks traje predugo, pokažite partnerici što vas posebno uzbuđuje ili se pak malo odmorite i nakon pet minuta pokušajte ponovno.

Preskačete predigru
Ako vam cilj nije seks na brzaka u automobilu ili dvije minute prije kretanja na posao, nema razloga da preskačete predigru, posebice ako u obzir uzmete činjenicu da nekoliko trenutaka predigre može napraviti značajnu razliku u količinu užitka. Ukoliko partnericu promatrate u donjem rublju i jasno joj date do znanja da vam se sviđa ono što vidite, to će doprinijeti cijelom iskustvu.

Uspoređujete je s drugima
Naravno da spoznaja da može zadovoljiti svog partnera paše svakoj ženi, međutim one zapravo ne žele biti onakve kakve su bile vaše prošle partnerice, čak i ako su najbolje. Ako joj kažete stvari kao što su 'Ovo mi nijedna žena nije nikada radila' ili 'Wow, ovo radiš puno bolje od svake s kojom sam bio!', partnerica će imati osjećaj kao da je uspoređujete s cijelim nizom žena koje ste imali prije nje. Držite se standarda kao što su rečenice 'Ti si tako seksi' i uvjerite se koliko komplimenti mogu utjecati na kvalitetu seksa.

Jutarnji seks
U filmovima žene su itekako raspoložene za jutarnji seks, strastvene te se odaje dojam kako je seks u cik zore potpuno erotičan. Međutim, u stvarnome svijetu postoje stvari kao što su jutarnji zadah i pun mjehur. Osim toga, ako ste večer prije uživali u akciji, postoji velika šansa da se ujutro probudite s velikom potrebom za tušem i sapunom. Stoga, iako vam jutarnji seks zvuči kao odlična ideja, razmislite još jednom.

Pretjerivanje s fantazijama
Ako odlučite s partnericom podijeliti svoje najskrivenije seksi fantazije, poput one da bi ona voljela biti vezanih ruku ili pak uživati u seksu na brzaka u automobilu, to ne znači da morate odmah ostvariti te maštarije. Naime, fantazije koje vam partnerica otkrije stvari su oko kojih je znatiželjna, i možda bi ih i htjela probati – jednog dana. Stoga, ne izvlačite torbu prepunu seksi igračaka koje skrivate pod krevetom, već jednostavno uživajte u intimnom razgovoru koji će se sigurno pozitivno odraziti i na vaš seksualni život.

Neprimjereni 'prljavi razgovori'
Naravno, ono što je neprimjereno svakako ovisi od pojedinca do pojedinca. Stoga, ako svoju partnericu ne poznajete dovoljno ili pak ne znate što radite, ta šaputanja na jastuku mogla bi zvučati potpuno neprimjereno i uvredljivo. Ako niste sigurno je li spremna na seksi šaputanja, recite joj kako mislite da joj je tijelo jako seksi, a ukoliko ne dobijete odgovor, ne nastavljate s pričom.