OTKRIJTE ŠIFRE

Što žene zapravo misle kad kažu...

21.12.2012 u 10:37

Bionic
Reading

Žene su komplicirane, to već znaju i ptičice na grani, a muškarci ponekad svejedno teško shvaćaju pravo značenje njihovih rečenica. Ovo je mali vodič za tipične izjave kojima muškarci ostaju zbunjeni

Nisam ljuta

Kada određenim tonom naglasi da nije ljuta, to je daleko od istine. Zapravo želi reći da je još uvijek uzrujana zbog stavke oko koje ste se posvađali, ali je trenutno preljuta ili se osjeća loše pa ne želi nastaviti razgovor do daljnjeg. Želi li prekinuti komunikaciju tvrdnjom da je dobro, recite joj kako ju znate predobro i da ste svjesni prave istine te čekate kada će željeti razjasniti sve do kraja, savjetuje Yahoo Shine

Kako god želiš

Pazite, ovo je test! Imate dvije opcije. Jedna je da napravite po svome i odete primjerice s društvom van bez nje, a druga je da joj pokažete kako ste odgovorni te vam je stalo do nje i odlučite kako ona to i očekuje. Stvar je samo u tome koliko ste željni snositi posljedice ili uopće biti u takvoj vezi.

Nije mi ništa značilo

Ako vas je partnerica prevarila i kaže da joj to nije ništa značilo, laže. Samo je shvatila svoju pogrešku jer žene jako često ulaze u aferu bez osjećaja da bi mogle tvrditi kako im preljub i seks nije značio ništa. Koji se god razlog krio iza toga, ne vjerujte joj da u tome nije bilo osjećaja.

Žene vole pažnju i nježnost
Navratit ću

Javi li vam se draga u subotu popodne s idejom da će malo navratiti, otkažite sve planove. Iako su njezine namjere čiste i možda je zaista samo mislila svratiti, to će se brzo pretvoriti u višesatni plan sa šopingom, večerom, seksom ili kinom.

Jesam li se udebljao?

Za iskrene komentare o višku kilograma djevojka možda i nije najbolji izbor. Vjerojatno će izbjeći istinu i promrmljati da nije strašno ili da nije primijetila jer su kilogrami ženama osjetljiva tema. Želite li iskren odgovor, radije pitajte nekog prijatelja.

Uopće te nije briga

Žene često pretjeruju ovakvim izjavama iako podsvjesno znaju da su voljene. Idući puta kada se nađete u ovakvoj situaciji, nemojte započinjati svađu, već pokažite malo emocija i nježnosti i potkrijepite ono što i sama zna djelima.

Jesam li debela?

Ova opsesija nikada ne prestaje i jednostavno 'ne' neće ju usrećiti. Pravo pitanje koje se krije se iza toga je da li ju još uvijek smatrate atraktivnom i privlačnom kao prvih dana. Stoga je pravi odgovor da ju obožavate i da druge niti ne vidite.

Ne želim se seksati s tobom

Kada žena tvrdi da joj se ne seksa onda je obično tako, a ako specificira da je to zbog vas, znači da ste nešto učinili i ona vam to daje do znanja na ovaj način.